Fredagsmyyyys

image

Högis en solig apportdag

Hej alla miljoner bloggläsare, är vi där nu igen Lacke säger Lelle det verkar som Ditt självförtroende är på topp. Tacka för det säger jag, Du såg väl mina apporter Lelle, jag till och med tittade Dig i ögonen när jag lämnade plast kvack kvacken. Lelle har läst att man skall göra det och Du gjorde inga ärevarv heller säger Lelle. Jag har ju tränat mycket nu och så ville jag visa för Illern (Whippet) Jack att jag är duktig. När vi lekte efteråt så sprang jag ut i vattnet för att lära Jack att bada, såg Du Lelle att han går längre ut för varje gång. Får jag hålla på ett tag skall jag nog göra honom till simmare också.

Ni som läste bloggen igår kommer ihåg att vi hade ett larm att ta hand om. Bilden ovan är från patrullering idag, vi måste öka patrullerandet efter incidenten. Lacke säger Lelle vi skapade problemet själva det var ju inga byrackor. Spelar ingen roll säger jag incident som incident. Vovvelogik säger Lelle och skakar på huvudet. Till min ära har GB nu skapat en glass till min ära. Har Ni provat Lakrits? Jag och Lelle delade en efter apporteringen, vi gick till Maggan Ni vet , hon med korven. Lelle tror inte inte att det är till min ära men det är bara för att han är negativ. Nu måste Du ringa Lassur säger jag så Du börjar tänka positivt igen. Lassur är vår mentale tränare som Ni vet. Vet inte varför han tänker negativt egentligen, det är inte negativt säger Lelle vill försöka hålla Dig på jorden när Du börjar flyga, Din lille fågelhundsrackare säger Lelle och pussar mig på nosen. Mer sånt Lelle säger jag, ja men jag pussar ju Dig i tid och otid säger Lelle. Vem fick mest av glassen tror Ni ….jo det fick jag, först tog jag en tugga sedan blev det inte mycket kvar till Lelle. Han fick en smakbit och glassen var god tyckte vi båda.

Undrar hur mycket pengar jag får av GB för att dom får låna mitt namn? Lelle hade inga pengar med sig så vi fick krita glassen, nu skall vi gå och betala och köpa korv till fredagsmyset. Alltså Maggans korv och inget surrogat och den får jag bära hem själv. Nu skall vi ut och patrullera igen och jag har höjt säkerhetsläget till fyra vovvar på femgradig vovveskala.

Ha det bra och glöm inte att sätta på larmet…??

PS Lassur är med på TV på lördag det får Ni inte missa. Lyssna och lär av världens bästa tränare och vår coach DS

/ Lacke o Lelle ❤️??