Fredagsmys och fotboll

image

Lelle och jag skall se Sverige-Italien idag och då skall jag få popcorn har Lelle lovat. Förra matchen mot Irland såg vi inte hela. Lelle och jag tyckte att den var så dålig. Igår såg vi presskonferensen med Hamrén, tänk sa Lelle han blir alltid förvånad över motståndet och bara sitter och försvarar sig. Lacke jag har sagt hela tiden att Hamrén är en talanglös ja Ni vet……

Sånt fattar Lelle för han spelade fotboll på 16-1700 talet när han var ung, han var ganska lovande faktiskt (säger han själv). Fotboll är en lagsport som Du och jag säger Lelle, ållrajt säger jag vi är ett starkt team Lelle.

Lelle, jag och Kerran har druckit tiokaffe nyss, det gör pangsjonärer och jag fick smaka kex. Idag skall vi åka till Värmdös bästa affär och det är Granngården för där får jag följa med in. Jag brukar hjälpa dom att städa vid hundmaten och så skall jag få ett nytt koppel till mitt bling bling halsband som jag fick av xmatte när jag åkte med Lelle. Det är flätat i amerikanska flaggans färger och Lelle har köpt en id-brick med ett fredsmärke på. Tänk om Trump blir president då behöver vi all hjälp för att behålla freden säger Lelle och hör Ni …nu surrar han igen. Fokus Lelle säger jag det handlar om oss.

Idag visade Lelle lite husse talanger, vi var ute på carpe diem, så fick jag syn på Alice (en Norwich terrier som bor i vår trappuppgång ) hon snackade med en annan vovve som började gapa när hon såg mig. Jag var på väg till Alice när Lelle sa nej på skarpen och då stannade jag, Lelle brukar inte ha så bestämd röst, det är jag som bestämmer när Du skall hälsa på andra vovvar,säger han. Bra Lelle tänker jag då vet jag vad som gäller. Lelle gosade med mig när jag gick tillbaka till honom och det gillar jag. Lelle stod sedan och pratade med Alice matte, han är en surrkuse Lelle. Alice och jag satt också och pratade då.

Som Ni ser har jag det väldigt bra och Lelle går framåt tycker jag, vi har det jättemysigt. En liten cliffhanger, vi skall blogga om mördarkaniner och annat spännande.

Heja på Sverige och ha det skönt, krama varandra som vi gör ofta.

/ Lacke o Lelle ??