Fredag och matchdag

Lacke utarbetad

Som alla vet så är det match på Friends ikväll, vi sänder alla våra varma hälsningar och hejar på Janne och hans grabbar. Lelle fick ett sms igår kväll , två unga polare som hade en biljett över till matchen. Men Lelle är ju alltid på fel ställe vid rätt tid dessutom är han så förkyld så det var inte att tänka på, sorry Lelle. Då kanske Ni fattar rubriken …..just det jag har tagit hand om Lelle hela veckan. Det är ingen mancold utan en riktig snuva med hosta, Ni fattar man har just somnat och så börjar hostandet. Idag fredag är det äntligen hopp om livet och jag får vila.

Har Ni sett hur det spekuleras om Zlatan skall vara med eller inte om Sverige går till VM. En fluga gör ingen sommar och en spelare är bara 1/11-del i laget. Kommer Ni ihåg Hamrén det är inte konstigt om Ni inte gör det, han var tränare för Sverige. Han var mellan Dom riktiga tränarna Lassur och nu Janne. Sverige spelar som ett lag nu och Lelle har kommit på varför Dom inte gjorde det på Hamréns tid. Han är från Ljusdal i Hälsingland och där är man inte mest kända för fotboll. Svenne Rubins kommer också från Hälsingland , dom är ett musikkapell om Ni inte visste. Deras monsterhit Långa bollar på Bengt ligger till grunden för fotboll i Hälsingland , då blev det för Hamrén och Sverige…… långa bollar på Zlatan. Ett ganska ensidigt men ibland framgångsrikt koncept. Enligt Lelles och min åsikt förb….. tråkig fotboll. Fattar Ni nu varför vi gillar Janne och Lassur…… hela laget är viktigt. Jag är med i många lag och nästa helg skall jag iväg med mitt arbetslag och Lelle och Kerran. Då blir det säkert jättemycket bla bla bla från Dom tvåbenta men då har jag mina syrror och kanske flera vovvar att umgås med.

Här ser Ni stilstudie när jag patrullerar i Högis, kolla särskilt min svansföring och nosen i backen. Här under ser Ni en bild på pappsen och mig, Lelle och Kerran tycker att vi är lika vad tycker Ni? Farsan har som Lelle grått skägg och jag tror att det har med ålder att göra. Nu måste vi sluta för Lelle måste åka till Järpen. Han skall på Apoteket säger han, vi får väl se!

Ha det bra och krama och pussa på varandra, försök att glömma Trump så Ni får en trevlig helg. Melania tänker på samma sätt.

Ps Royal canin är canon, dom tänker på oss vovvar och vårt bästa när dom gör vår mat Ds

Lacke o Lelle ❤️❤️??