Fotbolls feber

Värmdö fredag

Lelle har känt sig hängig ett par dagar med lite feber. Lelle säger jag Du hade Trump feber för ett tag sedan, nu kanske Du har fotbollsfeber. Min hängighet slumpar sig just nu, tror inte jag känner mig sjuk av fotboll säger Lelle. Jag tänker jag är inte så säker på det som Du engagerar Dig känslomässigt. Vi har ännu inte hört något om snittar och bubbel, hur sköts den här kommunen tänker jag, vi måste hålla koll Lelle säger jag. Igår skrev vi en del om våra reflektioner ang vovvar och deras brist på kunskap hur man hanterar vardagliga situationer, det blir dom nedärvda beteenden som tar över, dvs skydda och försvara Husse eller Matte. Är det därför Du säger åt mig när jag börjar elda upp mig att det är lugnt och att Du tar över? Rätt Lacke Du behöver inte försvara mig, jag hjälper Dig så vi kan lugnt gå vidare och inte bry oss om omgivningen. Jag kände mig väldigt trygg med Xmatte och jag försöker lita på Dig nu säger jag. Jag förstår Lacke att Vi behöver tid på oss för att vi alla skallkänna oss trygga. När vi möter vovvar så går vi inte undan eller att Du sätter på mig kopplet, hur tänker Du Lelle? Jag tänker såhär Lacke, att undvika situationen är ingen lösning vi gör det Du är bra på Lacke, Du går bakom mig när jag säger till eller numera också fot. Jag säger till Dig att sitta och så klappar jag Dig och säger det är lugnt Lacke jag fixar det här. Den där verksamheten med vovveträning som vi besökte, Lyckliga Hundar dom menar nog att vovvar som tränar samspel med Husse och Matte och får tydliga signaler, det är lyckliga hundar. Är Du en lycklig vovve Lacke säger Lelle? Ja det tycker jag, jag fick tidigt lära mig saker och jag lärde mig umgås med vovvar eftersom vi var flera i flocken. Jag vet också att Kerran och Du älskar mig och jag Er så det gör mig väldigt glad. Du är en sån fin, kärleksfull och lyhörd vovve säger Lelle. Att höra sånt värmer i vovvehjärtat.

Lelle har kollat och Trump ligger fortfarande risigt till i opinionen  och det glädjer Lelle och mig, Lelle har sagt att vi skall isolera oss om Trump blir president, för Lelle tror att det kan bli oroligt och farligt i världen då. Undrar om han börjatbli paranoid på gamla dagar Lelle. Nä inte det men kolla hur länder isolerar sig och hotar andra, det är inte bra. Det är därför vi kampanjar för Hillary för hon är ett mindre dåligt alternativ, kanske inte det bästa men bättre än Trump säger Lelle. Såhär har vi det vi tänker i stort och smått när vi umgås på dagarna Lelle och jag. Nu börjar det bli dags förlunch för Lelle, jag får titta på, hoppas jag får diska tallriken. Igår fick vi glädjande nyheter om Xmattes nya vovve och hur bra det går med henne, det skall bli så kul när vi träffar henne. Jag längtar till det!

Kolla på matchen ikväll och håll tummarna, vi vovvar skall bli lika välorganiserade som Sverige spelar. Krama någon när Ni är nervösa under matchen, jag skall krama Lelle och Kerran.

/ Lacke o Lelle ❤️??