En vanlig tisdag i Gurra

Lite allt möjligt

Igår var Kerran och jag till Björnö och badade, Lelle var lite krasslig och var hemma. Ni vet ju vid det här laget att Lelle är lite klen av sig men Kerran och jag badade. Tänkte lägga ut en film från förra veckan när jag dök från en brygga men det funkade inte, Lelle kan man ju inte fråga för han kan nada om cybervärlden för han är ju född på 1500-talet, jag återkommer med den.

Det har ju varit en hel del fotboll sen sist en av dom få saker som Lelle kan något om. Jag frågar honom hur det kan komma sig att Norge kan förlora när dom har Lassur som tränare. Jag får ett konstigt svar av Lelle……. Dom hade vallat bort sig säger han. Norge är inte så bra på fotboll så vi måste ge Lassur lite tid säger Lelle. Han fortsätter med att säga Du såg väl vad som hände med Sverige….. när Janne var krasslig så förlorade dom mot Bulgarien men när han var frisk så vann dom igen. Kanske Lassur har varit krasslig tänker jag. På torsdag spelar ÖFK i Ukraina , är det inte där som faster Aina bor säger jag som hört punkbandet Hellre än bra sjunga: Vi skall skicka faster Aina till Ukraina. Det är inte ett punkband säger Lelle det är ett after…… band säger han. Då måste vi snacka med Dom så Dom spelar när vi har after Lelle. Vi får höra med Olle säger Lelle och skrattar åt mig. Vi hoppas att det går bra för ÖFK och att matchen inte går på en alltför obskyr kanal så vi kan se den. Vi såg Harry Potter i morse på TV och Lelle säger att han är i klass med Lassur och Janne som tränare och dessutom heter han Graham Lacke säger Lelle. Vi håller tummar och tassar för ÖFK.

Pangsjonärerna har åkt skytteltrafik in till stan för besök på olika vårdinrättningar….. när Kerran besiktade bilen var det bara ett besök varför måste Du göra flera Lelle? Lacke det är ju både Basilikan och hörseln, ja men båda sitter på huvet så finns det ingen huvudspecialist säger jag och påpekar att jag går till samma veterinär som dessutom är min livmedicus. Jag får nog gå till henne jag också säger Lelle så det blir klart någon gång. Bra Lelle säger jag nu börjar Du fatta något. Du vet Lelle petvetten hon kan allt säger jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ovan ser Ni två bilder på min bästa kompis Elsa och mig, den vänstra bilden är när vi tränar tillsammans Ni vet sitt, fot, stanna och hit typ. Vi kallar det säkerhetsträning. Jag gillar att leka och umgås med Elsa för vi är så lika i sättet, hon är en störtskön polare som det heter här nere. På den bilden här intill är Lelle och jag ute på patrullering och Ni ser på min svansföring att det är red alert som det heter när man är vaksam. Kolla dessutom på min atletiska kropp som jag får av att äta Royal Canin Satiety. Träffade min kompis Alice i hissen imorse och hon käkar också Royal fast en annan sort, bästa maten som finns enligt henne också och hennes matte. Bild på Alice kommer men hon vill till frissan först ja Ni vet tjejer…….

Nu måste jag få lite skönhetssömn innan nästa patrullering, Lelle skall säkert slagga också men skönhet är inte att tänka på i hans fall.

Ha det bra och krama och pussa på varandra och ta en skönhetsnap då och då.

PS Royal Canin är canon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??