En vanlig Söndageftermiddag

Hajdy

Jag fick en stor mjukishaj i julklapp och jag har ”brottats” med henne nyss. Jag har döpt henne själv, namnet har lite alpkänsla, ja men inte med den stavningen säger Lelle. Tyst med Dig säger jag för jag kan stava. Vi skall snart ut på långpromenad så jag vilar mig i form nu. Jag frågade Lelle nyss, nästa vecka skall jag jobba min tredje vecka i år, hur kommer det sig jag är ju pangschonärsvovve? Första veckan jobbade Du när jag var Stockholm och tog bort basilikan i ansiktet, Du såg väldigt rolig ut efter det Lelle. En massa sår i ansiktet, Du såg ut som Frankensteins moster. Monster heter det säger Lelle, värst vad Du är stingslig idag säger jag. Lelle har äntligen förstått att man skall gå till veterinären om man vill ha hjälp, petvetten tog hans stygn och hon gjorde det med bravur. Förra veckan jobbade både Lelle och jag och jag hörde att han fick göra många roliga saker, glöm inte bort symbolen på namnskylten säger jag. Han har skurhink och borste för Lelle är bra på att städa (tycker han själv) inget märkvärdigt tycker jag. Jag och mina fyrbenta kompisar var med på filminspelning och Ni kan snart se dessa kanonfilmer på hemsidan.

Lelle måste träna för jag har dragit från honom vid två tillfällen igår och det beror på att han inte har koll. Varför drog jag undrar Ni jo för att det var andra vovvar i farten, Lelle säger att jag är lite vaktig, visa mig att Du har koll så slipper jag ansvaret säger jag. Kommer Ni ihåg att Lelle hade problem i början med koncentrationen, det kom visst tillbaka. Så nu måste jag träna honom. Hörde Xmatte säga att vi skall träna på Flata nästa vecka, hon har nog märkt att Lelle inte har koll. Ni skulle hört ena gången när han blåste i pipan då var han så nervös att han blåste stopp i stället för inkallning. Ja ja dessa tvåbenta man måste hela tiden hålla efter dom. Annars har vi det bra Lelle och jag vi trivs i varandras sällskap och jag gillar när vi busar. På tal om busa så har jag och Dakota gjort det mycket och Lelle säger att vi blir som galna tillsammans men vi har jätteroligt och Lelle tycker att det är bra.

Lelle tycker att det är jätteroligt att vara på kliniken och han har lite talang men säg det inte till honom för han blir så mallig då. Vill Ni träffa Lelle och mig så kom till kliniken nästa vecka för visst vill Ni träffa oss. Lelle har köpt biljett till Öfekå-Arsenal och han skall gå med KövraGöran, jag får inte följa med, jag som är så intresserad. KövraGöran fick bara köpa en extrabiljett säger Lelle och dessutom är det inte så vanligt med vovvar på fotboll, konstigt tänker jag. Du och Evabeth får kolla på TV så vinkar vi till Er. Vi vill också passa på och hälsa till BrunfloBirgitta och Yosuf som är i Sydafrika, Lelle och jag har pratat med Dom och Dom sa att det var jättevarmt. Kan det vara varmt fast det är snö Lelle säger jag. Det är sommar där säger Lelle och det är svårt att förstå för en vovve. Dessutom är Kerran på Kanarieholmarna och solar och badar det är konstigt tycker jag när man kan rulla sig i snö här. Nu måste vi sluta för vi skall knalla iväg och käka middag hos Xmatte och det är uppför bara dit för hon bor på fjället.

Ha det bra och pussa och krama på varandra(har Ni upptäkt att vi inte pratat om Trump) så Ni håller värmen.

Nutritionsteamet har kommit fram till att jag skall äta adult nu men det är samma canon canin som det andra för Ni vet ju att Royal Canin är canon.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

❤️❤️?? Lacke o Lelle

Ps Royal Canin är Canon Ds