En solig torsdag

image

Lelle har varit borta

Jag har fått många frågor om hur man skuggar tvåbenta, här ovan ser Ni en stilstudie på mig när jag skuggar Lelle. I slutet på förra veckan hörde jag Kerran och Lelle prata om att han skulle till Synsvall igen då är det bäst att bevaka honom tänkte jag. Ni måste se till att Ni har kroppskontakt så att Dom inte kan smyga iväg om Ni sover djupt. Som Ni ser har jag nosen mot foten och kopplat ett grepp om benet, försök dra utan att jag märker det. I helgen var Xmatte, Xhusse och Dakota på besök jag fick en ryggsäck och en adventskalender, jag sa till Lelle att när vi packat ryggsäcken med mina grejer så får Du bära den den är inte så anatomisk för mig.

När Dakota var här så lekte vi och brottades på sängen. Så brukar Lelle och jag göra också, vi har börjat med MMA nu och i förra veckan fick jag in en höger vänster så Lelle fick en fläskläpp. Han är dålig på att gardera sig Lelle så det är lätt att få in smarta kombinationer. Husseskolan går framåt han blir bättre och bättre Lelle men som vanligt brister han i fokus och jag har vid två tillfällen sprungit fram till två lättskrämda. Då tar Lelle fram basrösten och ropar hiiiiiiiit och då drar jag snabbt till honom. En gubbe tyckte jag skulle vara kopplad men Lelle sa till honom att han brustit och bad om ursäkt. Lelle får lite dåligt samvete vid dessa tillfällen och är rädd att jag skall drabbas av det. Du får ha bättre koll Lelle sa jag för jag försöker bara skydda Dig när Du inte har koll. Vi har bestämt att när vi går med mig lös så skall jag gå fot när det är svårt att se och någon kan dyka upp.

Vi börjar alla längta till Högis nu och vi skall snart åka Dit och vara där länge. Det finns lite snö här i Gurra så jag kan göra Sälen vilket är härligt. Lelle börjar bli lite orolig för snart blir Trump president och hur skall det bli då säger Lelle och suckar. Du får ta Dina mediciner som Xmatte skrev ut till Dig i somras så Du inte får Trumpfeber igen. Jag har ingen lust att springa till veterinären med Dig Lelle sa jag. När vi kommer upp skall vi boka tid hos Linda Laser så vi blir rörliga till jul.

Har Ni kollat på hemsidan och sett vad fint skyltat till jul det är hos Fjällveterinären och hur mycket bra att ha grejer som finns nu. Lelle har Du köpt någon julklapp till mig? Det säger jag inte säger Lelle men Du kommer inte att bli utan säger han. Lelle är nog rädd att jag skall nosa reda på dom, hoppas det blir många. Från bubbel och snittar kan rapporteras att intet hänt, vi har noterat från lokalblaskan att Kommunalrådet skall avgå. Vi tror att det helt enkelt är så att hen fått sparken för att hen missat att bjuda in oss, så går det när man missar årets grej, tänk på det så Ni inte får sparken. Nu måste vi sluta för jag behöver vila innan nästa patrullering.

He det bra och krama och gosa med varandra, köp adventskalender och julklappar till alla fyrbenta för annars kan Ni få sparken.

/ Lacke o Lelle ❤️??