En nybadad lallande apportör

image

Lelle blev blöt idag- fniss fniss…..

Det är Lelle som satt rubriken idag och det är hans omdöme om mig efter gårdagens apportering. Lacke säger han,  hur många ärevarv behövs det när Du apporterat ? …Du skall komma direkt till mig och sätta Dig! Ja men Lelle säger jag det var lite svårt att koncentrera sig igår, jag tänkte så mycket på Xmattes nya vovve och längtar efter att få träffa henne. Ok säger Lelle men sådär intresserad har Du inte varit förut, man kan väl ändra sig , säger jag för jag är mycket tryggare nu med att jag är nr 1 för Kerran och Dig. Bra Lacke säger Lelle det är Du , men Du vet att vi tycker om Dina andra kompisar också och att vi kommer att tycka om Dakota. Det är ok Lelle , jag tycker också om Dom. Vi tränar väldigt mycket på trygghet, när Lelle kollar på mig nu när jag tramsar då vet jag att han tar över men jag glömmer bort det ibland. Jobbigast är när det händer något som jag inte är beredd på, tex om någon kliver ur en bil vid vår entré. Då ställer sig Lelle framför mig och vill att jag skall titta på honom , mitt huvud skall inte gå runt som på en Uggla säger han. Träning träning träning tur att jag får springa fritt också och då har jag koll på var Lelle och Kerran är, Lelle har gömt sig ibland och då blir jag orolig så det är bäst att ha koll. Lacke säger Lelle , Du går fot ofta nu även när Du får gå fritt, ja jag tycker det är mysigt att gå i bredd med Dig Lelle säger jag.

Som Ni läst i underrubriken blev Lelle blöt idag på morgonen när vi var ute. Det började regna när vi var långt hemifrån, jag tycker det var kul för Lelle fick byta kläder när vi kom hem. Härlig promenad i regnet sa Lelle när vattnet droppade av honom , visst sa jag inget är som ett uppfriskande sommarregn. Nu sitter vi i soffan och bloggar, Lelle har gurglat nyheter som han gör i tid och otid. Han läste två artiklar i Expressen för mig om Trump. Vi tycker att alla skall läsa dem för om någon tänkt sig rösta på Trump då tror vi att De ändrar sig. Lacke säger Lelle det är inte så många som läser Svenska som får rösta i USA. Det är till våra amerikanska läsare säger jag men förstår Dom säger Lelle?  Dom använder gurgel translator säger jag, ok säger Lelle och skakar på huvudet. Igår skickade xmatte en länk om en 8 årig flicka som skrivit till vår kompis Barack och hon fick ett fint svar av honom. ( kolla HTTP:/go.wh.gov/LilyLetter)

På tisdag skall Lelle och jag kolla på fotboll , semifinal Sverige-Brasilien. Har  Lassur börjat redan säger jag? Nä säger Lelle det är damerna som spelar och dom har tjejernas svar på Lassur, nämligen Pia Sundhage och hon är hell of a coach säger Lelle. Hon ser på fotboll som Lassur det vill säga det rätta sättet, man spelar efter sin förmåga och inte nått tramsigt shining som ingen vet vad det är. Vi håller alla våra tummar och tassar för dem och Lelle har lovat korv till matchen enligt känt manér så det blir häftigt, brunt i glaset Lelle? Ja för nerverna säger han.

Nu hoppas vi på Dakota rapport och någon bild på underverket för vi är så nyfikna och intresserade och hoppas att vi snart får kela med henne. Hoppas hon biter Lelle för det brukar valpar göra…..det får hon så gärna säger Lelle.

Det är tjejernas år tänker vi, fotbollstjejerna vinner OS och Hillary blir President och det är på tiden tycker vi.

Vote for Hillary och krama varandra så får vi en bättre värld!

Ps Kerran och Lelle tycker jag är så töt i min handduk på bilden DS

/Lacke o Lelle ❤️??