En ledsen fredag

Verbis har åkt till Kissemiss himmelen

Det visade sig efter många undersökningar och efter att ha blivit inlagd på Kissesjukhus att Verbis var jättesjuk och att det inte gick att göra något. Vi är ledsna Lelle och jag och vi tänker mycket på vår kompis VärmdöCarin som har mist sin bästa vän. Ikväll när vi tänder ljus vid fredagsmyset så tycker jag att vi alla tänker på Verbis och skickar varma kramar till VärmdöCarin. Jag skall gå med en blomma till VärmdöCarin, jag får väl min veckopeng i morgon Lelle? Lacke…fin tanke men vi betalar blommorna så kan Du köpa lördagsben för Din veckopeng.

Lelle frågar jag kan Du också bli jättesjuk, alla kan bli sjuka det vet man inget om i förväg. Du och Kerran måste var friska säger jag. Vi skall göra så gott vi kan och Du är vår bästa friskfaktor. Kan det bli mysigare än i morse när vi ätit frukost och Du står i sovrumsdörren och visar att Du vill att vi alla går och lägger oss. Du lägger Dig på rygg och visar tydligt att vi skall krama och gosa med Dig och Du skrattar med hela ansiktet. Förstår Du Lacke att det är så livgivande och härligt,…. eller när vi var ute i skogen i morse och Du springer runt och leker och kommer fram till mig och är jätteglad. Det är medicin det. Lelle lova att Du och Kerran går till Veterinären så fort något inte är bra, jag lovar säger Lelle och vi skall göra samma med Dig. Lelle och jag sitter i soffan och vi har tänt ett ljus för Verbis och vi pratar om honom. Nu skall vi kura för ute är det riktigt pissväder , det är så skönt att ha någon att krama och prata med när man är ledsen.

Krama och var rädda om varandra och så skickar vi alla varma tankar till Verbis och VärmdöCarin.

/ Lacke o Lelle ❤️??