En helt vanlig måndag

image

image

Här ser Ni mig mig i action från igår. Vi tränade apportering både på land och i vatten. Det gick jättebra Lelle tyckte att jag har bättre överlämningar än Zlatan. Då sa jag till Lelle, nu när Du slutat vifta som en trafikpolis i Bombay så blir det mycket enklare för mig att veta vad jag skall göra. Bra att Du pratade med exmatte så hon kunde lära dig. Jag älskar att jobba, apportera är jätteroligt. Jag fick kors i taket godis av Lelle när jag var duktig.

Idag har Lelle hittills varit pisstrist, Ni vet han är en sån där hemmaman för Kerran jobbar. Först var han i tvättstugan och sedan igång med helvetesmaskinen ( dammsugaren) den gillar jag inte. Du vet Lacke säger Lelle, Kerran tappar så mkt hår ( hon har vitt hår och håret på golvet är svart!) så vi måste dammsuga.

Gör det Du tänker jag, kul det där med håret för det är ju min päls det handlar om. Lelle säger jag på onsdag kommer vi till fjällen och hur hade Du tänkt att jag skall kunna se matchen? Dom har tv på loftet och jag kan inte gå upp för stegen ( undrar om dom har tomtar på loftet?). Lacke säger Lelle vi får kolla på paddan, det är så liten bild säger jag. Vi får lyssna på radio säger Lelle det gjorde vi innan vi fick tv. Javisst på 1600-talet tänker jag. Nu har Lelle lovat att vi skall ta en lång promenad i skogen, det blir härligt.

Ha det bra och passa Er för helvetesmaskiner

// Lacke o Lelle ??