En bättre värld

image

Högis torsdag eftermiddag

Lelle och jag har varit ute och patrullerat och jag ligger och bearbetar informationen.Lelle tycker att det ser ut som om jag sover men det gör jag inte min nya kompis ger mig inspiration sedd upp och ner. Lelles telefon ringer, det är xhusse och Ni vet bla bla bla …..det låter som Dom har trevligt Lelle gillar xhusse. Delar av samtalet är top secret så det kan inte återges här. Sedan pratar Lelle i telefon igen och jag tänker tröttnar han aldrig på bla bla bla. Men Lacke säger Lelle samtal kan ge så många ringar på vattnet och sedan börjar vi bla bla bla. Vi börjar fundera på att tänk om Lassur skulle vara vovvetränare och på det sättet ta sig an några av ledarna i världen som tycker att Dom är viktiga men kan ha en del att lära sig.

Vi tänker oss några av världens ledare som vovvar och som skall gå på vovvekurs. Vovvarna är Barack som är en svart Labrador, som kommer med Michelle utan koppel, Putin som är en Dobberman kommer med sin Matte med strypkoppel och munkorg. Sedan kommer Angela med sin Husse och hon är en Borderlineterrier morrar och gormar mycket det syns att hennes Husse har stora problem. Därefter kommer Hollande en Mellanpudel med svansen högt i vädret men ingen bryr sig om honom. Sist kommer Erdogan med sin Matte han är en gatukorsning av okänd ras, han morrar åt alla och försöker bli flockledare på en gång. Dom andra vovvarna är med i Kennelklubben och ignorerar Erdogan fullständigt, skäll hemma på din egen tomt men kom inte hit och tro att Du är något , säger Dom andra vovvarna. Tänk nu att Lassur i rollen som Husse och Mattetränare får rollen  som FN generalsekreterare, puh Lacke säger Lelle hur skall vi få ihop det här? Vi gör som Lassur säger jag och tänker positivt….”Jag har aldrig förlorat mot England!!”

Välkomna till den här kursen säger Lassur, det är viktigt att grabbarna och tjejen vet vad vi skall göra ( vovvarna alltså ) därför skall jag gå igenom första träffen. Målsättningen är att vovvarna skall få bekanta sig med varandra idag och när kursen är slut om några månader skall alla kunna leka tillsammans. Sätt på Barack kopplet Michelle så börjar vi. Håll Putin i kort koppel och låt inte honom försöka ta kommandot. Säg till Hollande att sluta fjäska , visa lite ledarskap. Håll Angela i kort koppel och visa henne att hon inte kan bestämma överallt. Erdogan verkar tro att han kan bestämma allt så honom kommer jag att köra extraundervisning med säger Lassur, är han rumsren frågar han Erdogans Matte? Tror han att han är Zlatan och har haft Hamrén som tränare? När dom går runt är det ett himla liv och Lassur springer runt och coachar.

Vi får återkomma med rapporter om hur det går men vi tänker positivt som Lassur och tror att det kommer att gå bra.

Sov gott och krama dom Ni sover med

/ Lacke o Lelle ❤️??