Det som inte fick hända hände ……..

image

Gurra en vanlig ovanlig torsdag

Lelle och jag har utökat vår patrullering i Gurra med tanke på att Trump skall bli president, vi är rädda för att det skall bli oroligheter och demonstrationer. Hittills är allt lugnt och som vanligt fast ändå inte, som Ni ser har det kommit mycket snö och då blir det kaos här nere. Innan vi åkte från Högis i måndags hade det kommit 80 cm där men det var lugnt för Lelle och jag skottade bort snön och det måste man lära sig här nere också. Bort med snön så kan bilar köra igen, kan det vara så svårt.?Kerran jobbade inne i stan igår och det tog två och en halv timme med bussen till Slussen ( det rimmar: bussen till Slussen) därefter slutade bussarna att gå och på grund av att det stod bilar överallt så tog det 7 timmar att åka bil från Gurra till Nacka ( drygt en mil), 7 timmar tar det för oss att åka till Högis från Gurra!. Kerran kom hem till slut med bil. Några kilometer inne i stan tog över en timma. Skottningsansvariga får åka upp till oss i Högis på studiobesök för att lära sig skotta. Lelle pratade med Xmatte i morse som rapporterade att det nu var en och en halv meter snö i Högis. Xhusse hade åkt till stora varuhuset i Hallen ( Hallens El och Bygg ) och köpt en snöslunga av märket Alko, kul namn på en snöslunga tycker vi. Skål för den investeringen säger vi till Xhusse ?. Snöröjningen i Stockholm kanske kan låna Xhusses Alko.

Jag har bott på lyxhotell i Sundsvall för Lelle har jobbat, Ni vet bla bla bla…..sakta i backarna Lacke , säger Lelle det var inget lyxhotell.. ett vanligt Quality säger han. Det fanns hundgodis på rummet och det tycker jag är lyxigt och bra hundstil. Jag blev kompis med Dom som jobbade i receptionen och Dom sa att jag är en jättefin vovve så Ni hör att dom har bra smak också. Kerran och jag hade det mysigt när Lelle jobbade, jag hade matsäck för jag fick inte vara i Restaurangen. Quality är ett bra ställe tycker jag för där är alltid vovvar välkomna och Dom hade väldigt sköna sängar.

Så till valet i USA som slutade som det inte fick, som Ni vet så har Lelle och jag jobbat hårt för Hillarys kampanj för att hålla kvar Trump i Trump Tower utan tillgång till Ovala rummet i Vita Huset. Vad har vi gjort för fel Lelle sa jag?…svårt att säga sa Lelle. När inte människor förstår sitt eget bästa kan vi inte göra så mycket, människor tror på tomma fraser och tomma ord. Är dom korkade frågar jag?….inte korkade men det är så idag att man bara ser till sig själv och han har lovat alla guld och gröna skogar och människor köper det. Vi som gillar olika vi blir extra ledsna eftersom nu skall människor stängas ute för att Dom tillhör grupper som Trump inte gillar. Vi har döpt om Donald till Egon Trump för vi tycker att det passar så bra på honom. Vi är rädda och oroliga inför framtiden! Vi återkommer i ämnet,  vi är för upprörda just nu för en  djupare analys.

Som jag sa är vi tillbaka i Gurra och det är också trevligt speciellt nu när det är mycket snö, Ni vet att jag älskar snö. Här har jag många kompisar också , precis som i Högis där jag har mina syrror. Det är mest tjejvovvar som jag känner och Dom är skitsnygga allihopa och jag är lite småkär i Sally som är en Retriever som jag fast flat coated. Jag frågar Lelle och det här är lite känsligt…. Ni får inte berätta för någon. Linda tog ju ett par saker ifrån mig, tror Du Lelle att jag kan få Dom tillbaka? Förstår hur Du tänker Lacke men jag tror det blir svårt. Du vet säger han i vovvevärlden skall hussar och mattar också vara med och bestämma om det där. Va säger jag….hur trångsynta är ni? Nej det är vi inte men Du får tänka på att Du är Vovve och att tvåbenta har fattat bra beslut för Dig. Jag kanske skall berätta lite om Dina eskapader innan Linda hjälpte Dig. Nej gör inte det för då blir det pinsamt, vi glömmer det  där Lelle säger jag. Det är bra att Du reflekterar Lacke säger Lelle, det är mer  än man kan säga om Dom drygt 60 miljoner  som  röstat på Egon Trump eller vi kan kalla honom för Donald Duck har gjort.

Som Ni ser är det högt och lågt i Gurra, ta hand om varandra och skotta bra så hörs vi snart igen.

/ Lacke o Lelle ❤️??

Ps Idag skall Kerran o Lelle ta vaccin mot Kennelklubbshosta Ds