Det är synd om Lilla Lakritstrollet

image

Svårt skadad igen

Min Livmedicus upptäckte igår att jag haltar (Lelle hade inte sett) och det är ryggen igen. Det är Din svaga punkt sa hon, jag hörde bara punkt säger jag. Vi har alla svaga punkter säger Lelle,( tänk på mina knän… )Nu äter jagstarka smärtstillande piller och när jag inte patrullerar ligger jag så här. Jag skall få behandling för min rygg, laserbehandling,  min Livmedicus ordnar förtur till mig. Fixar tid säger Lelle och det blir tisdag eller onsdag. Lelle och Kerran har lovat att pyssla om mig. Vi tror att det beror på att jag lekte så intensivt i lördags så Lelle måste hjälpa mig i fortsättningen och tala om för mig när jag skall vila. Synd för jag tycker det är kul att leka och jag är väldigt bra på det.

Igår stannade Dakota hos oss när Xmatte och Xhusse åkte hemför att fixa lite, det var trevligt och hon följde med på promenad, det är gott gry i tjejen och hon kom som ett skott när Lelle blåste i pipan. Lelle och Kerran tyckte det var jätteroligt att Dom fick ”låna” henne och det tycker jag med. Hon är sötast när hon sover och hon fick låna mitt bo som jag har i bilen. Jag är inte så avundsjuk när Lelle och Kerran håller på med henne , det blir jag annars när Dom gosar med andra vovvar. Det som är kul med Dakota är att vi är samma sort så vi förstår varandra väldigt bra och jag skall bli en bra ”storebror” till henne.

Nu måste jag vila för det är ansträngande för min rygg att blogga och så måste jag samla kraft så jag orkar med behandlingen. Till råga på allt hörde jag något om en förestående operation av min stendöda tand. Eländen kommer som på rad, den svåra operationen måste Lelle och jag ha mental träning inför. Glöm inte att kolla fotboll imorgon och kolla om Lassur har satt prägel på Landslaget så att det blir riktig fotboll.

Krama varandra och tänk på oss som är svårt skadade, orkar inte med valet i USA idag.

/Lacke o Lelle