De e mycke nu

Lacke lite slut i luvan

Hej alla miljoner bloggläsare, jasså är det på det sättet igen säger Lelle. Jag har mycket att berätta, men först måste vi beröra metoo kampanjen som vi tycker jättemycket om Lelle och jag. Äntligen får tvåbenta gubbar stå till svars för det dom gjort i alla tider. Vi tänkte starta en # sheriffermotsextrackasserier men det gick inte för när jag pratade med Lelle om det så trodde han att en haschtag var det samma som en joint. Nu börjar Ni fatta att Lelle hade bara c:a 70 på IQ testet. Vi är lite starstruck Lelle och jag för vi har nästan sett Potter, vi såg hans bil och fattar Ni hur stort det är för oss som gillar riktig fotboll. Heja ÖFEKÅ vi ser fram emot slutspelet och ett besök på San Siro. Vi kan i samma andetag säga grattis till Janne och hans gäng som gått till VM slutspelet. Laget är alltid större än jaget precis som Lelle och jag.

För helgen för drygt en vecka sedan var vi på Storhogna tillsammans med mina arbetskamrater på kliniken och deras vovvar. Det var en rolig helg och Lelle hade renkorv med sig från frukosten till mig. Hör och häpna Lelle och jag var med på ripjakt på lördag, Ni som känner Lelle fattar hur stort det är, han asculterade som han säger och jag var beredd på hämtning hela tiden. Men riporna flög fel så det blev ingen träff när jag och Lelle var med. Vi var tvungen att avbryta tidigare för Lelle stackarn trampade ner i i vatten och började frysa. Han är lite klantig men det var ju hans första jakt. Fattar Ni hur jobbigt det är att gå i koppel i flera timmar på fjället. När Lelle, Mirja och jag gick hem fick jag springa nästan som jag ville. Det blev en ripa och den sköts av en Anders åt a Jenny, tjusigt Anders.

För övrigt är det förberedelser för öppning här i Högis, det sprutas snö som aldrig förr så det är snart klart för utförsåkning…. på tvärsenåkning är det för lite snö för. På skidstadion är det som ett pansar men Johan har åkt och plattat till den lilla snö som finns. Har inte sett till Maggan så det finns inte renkorv till våra after men det har inte hindrat oss. I som söken skolen finna och kan rapportera att Dom utmärkta butikerna i både Hallen och Järpen har renkorv. Bra att veta…. om Ni skall ha after.

I lördags var vi bjudna på Thanksgiving med extra allt hos Xmatte och Xhusse. Vi var 7 fyrbenta och 8 tvåbenta plus en kalkon det måste bli 9 tvåbenta säger jag som har 146 i IQ. Fattar Ni vad mycket bla bla bla det var jag har jätteskavsår i örona. Vi hade skitkul säger Lelle och Kerran och jag fick smaka på maten och kan konstatera att den var av utsökt slag. Lelle åt så han hade svårt att sova på natten, han är klen stackarn.

Jag hjälper Kerran att baka samtidigt som jag bloggar, Lelle och jag har nästan lika många bollar i luften som ÖFEKÅ. Vi patrullerar varje dag och vi kan konstatera att det är inga tvåbenta byrackor här just nu, Översheriffen har sagt att vi skall vila så vi kan jobba hårt under Jul och Nyår och vi kommer samtidigt att ta in förstärkning bestånde av mina syrror. Jag har sett när jag träffar Dakota att hon är en stor talang på det också. Nu måste jag sluta för Kerran och lussekatterna pockar på min uppmärksamhet. Det bästa jag hört hörde jag förra helgen, Xmatte sa att jag kunde få mer mat sånt gillar en äkta Labrador att höra.

Maten är naturligtvis Royal Canin som är kanon om Ni inte fattat det. Det finns en säck för alla behov de Ni ….det kan inte ICA eller COOP skryta med.

Ha det bra och krama och pussa på varandra, sitt gärna nära så fryser Ni inte när det är kallt ute.

PS Royal Canin är supercanon, se till att Ni tjackar upp Er på det DS

Lacke o Lelle ❤️❤️??