Dan… före… dan… före dan

Lacke sur

Alldeles nyss fick jag ett sms från Elsa, som frågade om vi skall leka och busa. DumLelle sa … inte idag Lacke för Du är trött och måste vila idag. Håller med om att jag är trött men vadå leka och busa med Elsa kan jag alltid göra tycker jag ( men det tycker inte pissLelle) jag blev så sur att jag skrev till Elsa att jag vill flytta till henne. Fast det menar jag inte , det är ett uttryck för hur besviken jag blev. Elsa och jag var ute och röjde i måndags så vi blev jättetrötta ( och smutsiga säger Lelle) men vi hade roligt och Du också Lelle säger jag. Det är jättetrevligt när vi är ute med Elsa och hennes matte, jag hör bla bla bla Lelle säger jag.

Igår var vi och hälsade på våra förra grannar VärmdöGöran och Kristina. Dom har flyttat till Nockeby och man måste åka genom hela stan för att hälsa på Dom. VärmdöCarin var också med oss, fattar Ni fem tvåbenta hur mycket babbel det blir då. Jag blir väldigt trött för jag måste ha koll och har svårt att koppla av, jag följer Lelle som en skugga. Det var trevligt tycker vi och jag fick mycket beröm för att jag är duktig och väldigt fin att se på. Lacke säger Lelle: Du måste förstå att Kerran och jag är rädd om Dig och vi tar ansvar så att Du har det bra och då , tyvärr kan det innebära att Du blir besviken. Berätta också Lacke att Du fått sms från Elsa och att hon tycker som Du men att hennes husse och matte säger att hon måste vila. Elsa och jag har bestämt med Lelles tillstånd att vi ses imorgon och det blir skitkul.

Det har hänt väldigt mycket, vi var till VärmdöCarin och hennes kompis ÖrebroKerstin på midsommar party och det var jättetrevligt och jag fick mycket cheesecake och det är mumsfillibabba. Jag känner mig trygg när vi är hos VärmdöCarin då kan jag koppla av tills dom lägger ifrån sig besticken då vaknar jag. Lelle säger att jag går från 0-100 på en tiondels sekund då och det är bara för att jag vill hjälpa till med fördisken säger jag. Nu håller jag på att träna starter och Lelle säger: På edra platser…. fääääärdiga…. gå och då springer vi iväg och jag vinner varje gång. Lelle är som när ett ånglok skall få upp farten.

I söndags hade vi Mimmi på besök hon är en ettårig Jack Russel. Hennes husse och matte var i kyrkan, det är konstigt att hundar inte får gå i kyrkan när man får ta med hundar in i himlen som Xmattes favoritsångare sjunger (fniss fniss). Jag har svårt för att leka med så små hundar, Lelle säger att det går tre som Mimmi under magen på mig. Jag vet inte hur man gör så jag låg kvar när hon försökte få igång mig vi leker väldigt olika hon och jag men naturligtvis så fick hon låna mina leksaker och leka själv.

Rubriken för idag handlar om att vi åker till Högis på Lördag och det blir jätteroligt då får jag vara fri på min tomt. Det skall bli kul att träffa Xmatte och Xhusse och mina syrror och jag får leka med Dakota igen. Sista två veckorna i Juli skall Lelle och jag jobba på kliniken så då kan alla som vill komma och träffa mig …..och mig säger Lelle. Det kommer att bli jättekul och jag ser fram emot att träffa mina gamla jobbarpolare. Ni kan även träffa mig på Västgårds game fair där vi kommer att vara i år. Vi har jättebra priser och produkter som Ni kan köpa och de är utprovade av mig och dom andra fyrbenta veterinärassistenterna. Ni kan även konsultera världens bästa petvet dvs Xmatte Anna. Nu skall vi gå ut (på en stilla promenad) så jag måste sluta.

Krama och pussa på varandra och glöm inte att vila mellan varven som Lelle säger. Vi skickar varma kramar till Xmatte och Xhusse som är på Kanarieholmarna vi ses snart.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

PS Canin e kanon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??