Dakota……..

image

Yrvädret…….

Som Ni vet är vi i fjällen nu, vi kom i torsdags och vi åkte skittidigt och jag fick mat tidigt vilket är bra. Igår var vi till Åre för Lelle behövde en kabel till min TV , så Dom kan se på dvd. Ni måste fråga om lov sa jag för det är min TV, vår…. sa Lelle. Lelle skulle även till affären bredvid Apoteket i Järpen för han hade fått tips om något brunt att ha i glaset. Vi skulle få besök av Xmatte och Dakota. Xhusse ringde Lelle när vi var i Åre och Ni vet bla bla bla.

Så kom då äntligen Xmatte och Dakota, ut ur bilen hoppar stans yrväder och springer som en skottspole efter mig. Lelle och Kerran blev alldeles till sig när Dom såg henne Ni vet ”Gud va töt hon är”. Både Lelle och Kerran lyfte upp henne och klappade och pussade på henne. Varför lyfter Ni inte upp mig sådär frågade jag? Du är för tung sa Dom. Ni är för klena tänkte jag. Va kul att Dakota får träffa en Retriever som leker på samma sätt sa Xmatte, vi leker på rätt sätt tänkte jag. Jag måste hålla med om att hon är ”töt”, vilket yrväder men jag måste säga att det var kul att leka med henne. Får man kissa inne Lelle frågar jag?…ja när man är liten och inte lärt har sig att säga till när man är kissnödig så blir det så. Det gjorde aldrig jag säger jag, jo du det har Xmatte sagt att Du gjorde , det tog tid för Dig att bli rumsren. Ok fortsätt kissa Dakota tänker jag. Det är alltid kul att träffa Xhusse och Xmatte nu kan jag slappna av för nu vet jag tydligare att det är med Kerran och Lelle jag skall bo. Tidigare var det så att om någon klev upp på morgonen var jag också tvungen att kliva upp för att ha koll ,eller om Lelle satte på sig byxor då blev jag lite orolig. Lelle märkte i morse att jag blivit lite coolare för nu ligger jag kvar i sängen tills någon ropar på mig.

image

Om Ni möter den här mannen efter vägen behöver Ni inte stanna trots att han ser ut som en stoppsignal grön upptill och röd nertill, Lelle Du har missat det gula i mitten säger jag. Det här är Lelles Retrieverstuk och han fick beröm av Xmatte igår så nu är han en riktig mallpotta. Idag skall vi på party och det skall bli jättekul för där får jag träffa mina gamla jobbarkompisar både två- och fyrbenta. Lelle har räknat till 8 vovvar och 6 tvåbenta och då kommer det att bli livat. Det är inte bara vi fyrbenta som yrslar runt utan dom tvåbenta är också yrsliga och ni vet det kommer att bli bla bla bla. Jag tänker passa på att ha handledning med veterinärassistenterna Ove, Alfons, Ronny och Dakota- tänk att det behövs fyra för att ersätta mig! Jag är numera seniorkonsult för dessa, självutnämnt eller…?  säger Lelle. Nä säger jag jag tar mitt ansvar så verksamheten skall flyta på bra säger jag. Det är bra Lacke säger han. Nu måste jag vila så jag orkar med partyt, lägg Dig och vila Du med Lelle säger jag, tänk på att Du är gammal!!

Trump har sagt dumheter som vanligt och Hillary ifrågasätts, det är ingen ordning i det politiska landskapet i USA men vi säger ändå support Hillary to be the first female president in USA.

Ha det bra och krama och klappa varandra, jag och Lelle skall krama varandra och andra jättemycket idag.

/ Lacke o Lelle❤️??