Dagen M som i MATCH

Lacke o Lelle koncentrerade

Nu är vi färdiga och packade och klara för resan in till stan och den stora matchen. Lelle har kollat igen och jag får inte följa med men det gör inget för jag skall mysa i soffan med Evabeth. Kanske det blir min favorit nämligen pop corn. Vi har gjort uppladdningen som sig bör matchdag, vi sov länge och efter det en näringsrik frukost och därefter har vi haft en första matchvärmning. Lelles bestod i att som vanligt skotta snö och jag har joggat och gjort ett antal snabblopp. Det här är viktigt och Ni får inte fuska med detta.

Jag tror att Potter och hans the Potters har någon form av överraskning för Venger och hans gäng. Lelle tippar 3-1 och det vågar inte ens jag tippa, vi såg på TV att spelarna är nyklippta och det bådar gott. Vi har slutat säga lilla Östersund när det gäller fotboll för dom kan ju mäta sig med dom bästa. Dessutom har dom en av världens bästa ledare, det är han Lassur och Janne i toppen. Sorry the speciell one, Du är långt ner på listan.

Nu hinner vi inte mera för vi skall dra, vilken tur att det finns näringsrik och god mat som Royal Canin.

Ha det bra och krama varandra så att Öfekå vinner. Lelle har lovat att vinka till Er, han har illgröna vantar så han syns.

Ps Royal Canin är canon Ds

Lacke o Lelle ❤️❤️??