Dagen efter kvällen före

image image imageHej alla bloggläsare!

Som vi berättade igår har vi varit på party igen, ovan ser ni bilder på Kerran, Lelle och mig. Vi var på fourth of july party. Som Ni ser hjälpte vi till.  Kerran och Lelle stekte hamburgare och jag skötte baren. Vi var sex fyrbenta och nio tvåbenta. Tvåbenta hade lille jul men det fick inte vi fyrbenta vara med på, det är kul att se på när dom snor paket av varandra och skålar. Det var även amerikafrämmande som Lelle säger, dom sa så på 1500-talet.

Rubriken gäller mig, Lacke säger Lelle Du är som en dösill idag, eller som en spansk manianavovve. Lelle har rätt, när jag varit bland mycket människor och vovvar blir jag trött, bra husse att Du ser det. Jag är en vovve som behöver lugn och ro men jag gillar även party.Ok Lacke säger Lelle vi tar det lugnt idag. Men tror Ni att Lelle och Kerran tog det lugnt på förmiddagen….. då kom helvetesmaskinen fram ( idag vågade jag nosa på den när Lelle klappade på den) vi får besök i morgon av vår granne och min kompis Carin. Alltså VärmdöCarin och det tycker jag skall bli kul. Lelle var lite hängig på partyt igår ont i halsen och lite feber, xmatte säger att Lelle fått Trumpfeber och det är inget konstigt. Den gubben kom på tal under partyt och Lelle är nog lite allergisk mot honom tror jag.

Det är alltid roligt att träffa xmatte, xhusse och  dom fyrbenta tjejerna. Det var Lelle och Kerrans första 4:e juli party, jag är rutinerad och har varit med förr. Lelle är klok och säger att han och Kerran skall vara rädda om mig för dom tycker så mycket om mig. Nu skall jag sussa på sammetsörat en stund.

Ha det bra alla och krama varandra mycket

/ Lacke o Lelle ❤️??