Dag som nedan

VärmdöCarin

Igår var min kompis VärmdöCarin på besök vår kompis säger Lelle, värst vad Du är tjatig säger jag. Det är roligt när VärmdöCarin kommer på besök, hon gillar mig och jag henne. När Dom ätit får jag alltid fördiska tallrikarna, det gillar jag. Lelle och Kerran är snåla nu så när jag skall diska har Dom nästan skrapat bort blommorna på porslinet, men jag får i alla fall en liten hint hur det smakat.

Ni förstår säkert varför jag säger VärmdöCarin, för att jag skall jag veta vilken Carin vi pratar om. Som BrunfloBirgitta och StrömsundsBirgitta hon som jobbar med Xmatte säger Lelle eller HovdeAnna säger jag. Ja men Du har ju bara en Xmatte så då vet Du vilken vi pratar om, jag tänker ändå HovdeAnna för jag tycker det är coolt. Nu vet Ni nästan allt som Lelle, Kerran och jag har gjort, lite har vi lämnat ute för vi kan inte berätta allt.

Fortsätt krama varandra and support and vote for Hillary

/ Lacke o Lelle ❤️??