Dag som nedan

Lacke är sur

Idag efter lunch fick jag ledigt ett par timmar och låg tillsammans med mina tre polare i personalrummet. Då hör jag till min förskräckelse att på tredje dagen går Lelle från praktikant till veterinärsassistent. Han hjälper petvetten på behandlingsrummen med vovvar, jag hade i min enfald trott att jag skulle vara ensam i familjen med den titeln. När Lelle hör det säger han det var praktikantjobb jag gjorde Lacke Du behöver inte vara orolig. Jag måste kolla med Xmatte, jag har en lång och gedigen utbildning och Lelle kan inte bara halka in på ett bananskal. Ni fattar säkert vad jag menar. Nu skall jag snart undersökas av min livmedikus och Ni fattar att det bl.a. handlar om min ev stendöda tand. Tur att vi kört stenhård mental träning.

Ha det bra och pussas och kramas mera för det har regnat.

Ps Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterina