After christmas and new year

God fortsättning på det nya året

Lelle och jag har haft semester över helgerna (beviljad av översheriffen) därav lite bloggande. Nu skall det bli andra bullar ( temlor kanske) vi kommer att ses här oftare. Vi har nyss kommit från vår morgonpatrullering eller ronden som Lelle säger, han har varit intagen på psyket, jobbat där säger han. Jag förstår inte vad som är skillnaden. Det kan rapporteras att det är väldigt lugnt här för närvarande, det är kanonsnö i backarna och på skidstadion ligger spåren som upp och nervänd räls om Ni förstår vad jag menar.

Jag har av nutritionsteamet och petvetten ordinerats att äta Satiety åter igen för det gör mig mätt tror jag. Samtidigt har jag börjat äta lunch, fattar Ni det är stort tycker jag. Jag får samma mat som Stig Strand, …va äter Stig Strand hundmat? säger Lelle. Jag tror att det är Omega 3 Du menar säger Lelle, vem bryr sig tänker jag. Jag fick en stor mjukishaj i julklapp, jag fick största paketet för övrigt. Lelle säger att det är bra för då får kuddarna vara ifred om Ni fattar. Det är super säger Lelle när Du är den finländske vovven, jag vägrar skriva vad Lelle kallar mig då.

Lelle hade tänkt att jag skulle bli draghund men jag vägrar, åk själv säger jag för Du behöver det. När Lelle kopplar mig till draglinan så börjar jag leka med densamma. Lelle är snäll och förstående och säger: Du har så många förtjänster Lacke så det är ok att Du inte vill dra. Han är hyvens Lelle men säg det inte till honom för då blir han mallig. Vi har jobbat på kliniken en dag, det var strax före jul. Det var roligt och Lelle hör och häpna både tog betalt och svarade i telefon. Han opererade en katt, han har inte fått börja med vovvar än, jag assisterade säger Lelle och det var ingen operation.

 

 

 

 

 

 

Lelle har stigit i graderna och har fått en egen namnskylt. Notera särskilt symbolen  för den säger så mycket om Lelle.

Lelle har förlorat ett vad till Xhusse, Lelle trodde att Trump skulle bli avsatt innan årets slut men som vi alla vet så sitter han tyvärr kvar och kvittrar, twittrar heter det säger Lelle, spelar roll tänker jag. Man får tydligen vara hur knäpp som helst på den posten muttrar Lelle. Easy Lelle säger jag tänk på att Du blir sjuk när Du tänker för mycket på Trump och då måste vi kalla på veterinären.

Vi har nu blivit ett radarpar Lelle och jag, vi ses nästan alltid tillsammans och jag måste säga att jag lyckats bra med hans utbildning men det värsta är att han nästan alltid vet vad jag tänker. Vi skall beställa tid hos Ullis säger Lelle ( Ni vet hon med renen Rudolf ) för vi behöver slipa lite på några saker som Du har svårt med. Jag har inte svårt säger jag, det är Du som har problem för all hundträning handlar om att lära husse och matte så det så. Hos Ullis bodde min pappa som nu har somnat in för han var sjuk. Lelle och jag är ledsna för det och vi tänker extra mycket på Ullis nu. Jag är så glad att jag fick träffa honom säger Lelle och se hur lika honom Du är.

Jag är fortfarande en prydnad för rasen Labrador retriever tack vare Royal Canin och deras fantastiska käk, Xmatte har sagt att jag till och med kan gå upp i vikt, fattar Ni. Det är så bra för då får jag en egen korv med bröd när Lelle köper….de Ni! Nu måste vi sluta för det är kanonväder ute och dags för utevistelse.

Glöm inte att Royal Canin är canon, detta är inte smygreklam i en blogg utan varudeklarationsfakta (vilket ord).

Ha det bra och krama och pussa på varandra så kanske vi blir av med Trump. Ni vet ju vid det här laget vilket ledarskap vi hyllar och vilka det är.

Lacke o Lelle ❤️❤️??