Breaking news

Va vare vi sa

Enligt vanligtvis välunderrättade källor (dagspressen, vi är inte lika paranoida som Trump) har Lassur (Lars Lagerbäck) blivit norsk förbundskapten. Alla trodde att man skulle presentera Hamrén på den posten. Han har tydligen synts i Oslo men man är klokare än så i Norge. Enligt en samlad världsexpertis (Lelle och jag) så är detta ett mycket klokt val. Lassur är den bästa ledaren, Norge tänker bli världsmästare i fotboll säger Lelle. Nu är det slut med att gå på tur på Hardangervidda eller i Holmenkollen, nu kommer alla att samlas på Ullevål. Dom får nog bygga ut stadion så att alla får plats tänker jag.

Hur skall vi kunna rycka in nu om Lassur behöver förstärkning säger jag, måste vi söka politisk asyl i Norge Lelle? Kan bli svårt säger Lelle ja men vi kan ange som skäl behandlingen när vi flyttade till Värmdö. Du menar den uteblivna VIP mottagningen säger Lelle, vi får prova säger han. Då kan Kerran skjutsa oss till Undersåker så tar vi tåget till Oslo därifrån säger jag. Nu får vi sluta säger jag vi måste ringa och gratulera Norge och Lassur . Lelle säger att nu har nog Lassur och Janne tillsammans bestämt hur Sverige skall spela så nu kan Janne fixa det själv.

Ha det bra och krama varandra och se till att kolla in Norge när dom spelar i fortsättningen. Ingen hade väl kommit på det tidigare, men nu med Lassur blir det kanon.

/ Lacke o Lelle ❤️??⚽️