Breaking news

Not fake news

I morse så fick Lelle och jag ett sms från Xhusse i smset fanns bilden på ett par skor Ni ser dom här intill. Bilden kommer från en säker källa i Vita Huset till en reporter på New York Times ( tror vi ). När Ni ser skorna och tänker på Trumps poser ja då fattar vi. Skorna har tillhört clownen Charlie Rivel, kommer Ni ihåg honom….. just det den ledsna clownen. Trump köpte dom för han ville vara häftig och när han gör sina poser så försöker han härma Charlie Rivel och dessutom är han sur och vi återkommer till det. Ni kanske tänker hur fick man bilden på skorna, jo det var såhär: Melania hade putsat Donalds skor och ställt dom utan för hans rum i Fawlty Towers. Ni vet han och Melania delar inte sovrum och därför är han sur. Är Du helt säker på det här Lacke säger Lelle? Javisst säger jag jag har gurglat med min padda….. vår säger Lelle. Lelle säger att när det gäller Trump så kan man tro vad som helst. Vi har gurglat på alla presidenter och ingen har haft såna skor inte ens Nixon ni vet han med Watergate. Puh säger Lelle jag visste och har sett att han är en clown men säger han vidare jag gillade Charlie Rivel bättre. Jag har aldrig hört talas om den clownen han måste ha funnits på 15-1600 talet när Lelle var ung. Nu skall jag återgå till mitt arbete och det är att smälta min Royal Canin och det är på rygg i soffan säger Lelle. Du får inte jobba så Du förtar Dig Lacke säger han.

Ha det bra och pussa och krama på varandra, ännu mera för det har regnat här nyss.

Ps Royaj Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??