After work

image image

Högis fredag

Här ser Ni två bilder av mig, första bilden är sheriff och vakthund i vila. Den andra bilden är årets badpojke alla kategorier säger Lelle som tog bilden för knappt en timma sedan. Men Lelle säger jag sover aldrig Du jag har sett att Du gurglar på natten och Du har tagit den första bilden på natten? Vet Du Lacke säger Lelle ibland vaknar jag av en hundrumpa i ansiktet eller en vovve som drömmer och ligger och sparkar. Ha ha rätt åt Dig säger jag, ja jag tycker det är mysigt säger Lelle.

Men Lelle säger jag hur kan vi ha after work Du har ju slutat jobba? Vet Du Lacke säger Lelle nu är det ju alltid after work, vi kan vakna på morgon och säga nu har vi after work.

Har Ni börjat ladda för matchen på söndag? Det har vi för vi var till Järpen och handlade idag och köpte viktiga saker till matchen som Lelle säger. Tyvärr fanns inte Maggans korv så vi kör med surrogat korv, snart öppnar Maggan affären och då kan jag själv köpa hennes korv. Ni vet väl att jag gillar att hjälpa Lelle att bära, Du är en bra bär-och hämt vovve säger Lelle.

Kerran kallar mig för Gullefjun och jag tycker det är gulligt men jag har sagt till Lelle och Kerran att Ni inte får säga det så kompisar hör. Vi lovar säger  Dom, här haru kardan på det säger Lelle. Har som Ni vet kontaktat mina polare på kliniken om att vara Sheriffer i Strömsund, verkar ok med Ronny och Alfons blir hans vice. Vi får köra övertalning på Ove för han har inte givit ngt tydligt svar. Vårt mål är att få hundsheriffer över hela Sverige som håller uppsikt och ordning på tvåbenta. Ni kan anmäla Er på Fjällveterinärens facebook så kommer bekräftelse på utnämning av Kerran för hon är medlem där.

Ni måste heja på Island på söndag för vi är ju alla Islänningar, eller hur? Som Ni ser börjar Lelle få mer och mer hundtänk och jag tycker att min utbildning för honom är bra och ger resultat.

Trevlig helg och krama andra!

/ Lackur o Lellur ❤️??