Another Hogis monday

Canin

Hej alla bloggläsare, pangsjonärerna och jag har det bra så Ni vet. Lelle och jag patrullerar och konstaterar att det finns talanglösa byrackor (tvåbenta) här. Hur vi vet jo det skall jag säga, hundbajset plockas inte upp fy fy. Apropå bajs har jag börjat med en ny sorts caninmat för nu skall jag gå ner i vikt, jag som är Labbarnas stolthet. Ni vet sen tidigare att jag har en punkt som inte är bra i ryggen och då får jag inte väga för mycket. Det nya fodret ger mycket bajs (kanonbajs enligt Lelle) så nu får Dom utrusta sig med många påsar. Måste säga att maten är god men den ger synbart resultat. Lelle är lat ibland och står på altanen iförd pyjamas och morgonrock när jag är ute. Då blir det ibland nummer två som en del säger, vi säger bajs. Skall Du inte plocka upp säger jag, nej säger Lelle vi sätter på bajsradarn och tar det imorgon. Lelle hittar alltid bajset och jag brukar skoja med honom och säga: you have eyes for bajs Lelle. Nog med skitprat.

Vi har det trevligt och jag har fattat igen att det är här jag hör hemma, blev lite förvirrad förra helgen. Vi åker till centralorten (Järpen) och handlar, Lelle shoppar på affären vid Apoteket och så blir det ICA,  det är trevligt med utflykter. Träffat mina Syrror utom Midget som var på en Herrgård (en del får smörja kråset) och Xmatte. Apropå Midget så har jag sett flera Harspår på tomten och jag måste fråga henne hur man apporterar Harar. Vi hade besök av Evabeth och ÖstersundsGöran och Dom hade med sig morötter till mig. Där ser man nyttan av att läsa bloggen, Dom är schyssta tycker jag. Dom tvåbenta bla bla bla så jag somnade på soffan. Idag har jag varit Pulldog till Kerran (Lelles humor) hon trodde jag skulle dra henne på skidor och efter mycket tjat så gjorde jag det. Det är inte min favoritgren men Lelle har förklarat att det är viktigt att jag hjälper Kerran så nu får jag väl göra det.

Idag skulle Ni sett Lelle, vi såg på Malou trots att Lelle inte gillar henne, han tycker inte att hon låter människor prata till punkt hon bara avbryter. Ämnet som sådant var viktigt enligt Lelle det handlade om depressioner och äntligen som Lelle sa så börjar man förstå att vara ledsen är inte detsamma som att vara deprimerad. Tänk att det tagit så lång tid att förstå det säger Lelle och mumlar vidare. Sen går det ju inte att lämna Trump och hans galenskaper, Ni måste se till att vi inte får en Trump i Sverige för då får nog Lelle en hjärnblödning. Nu hinner jag inte mer för det börjar bli dags för middag, jag har stirrat på Lelle ett tag nu så han skall förstå.

Ha det bra och krama och klappa varandra för kärleken är så viktig nu enligt Lelle, som motvikt till hat.

/ Lacke o Lelle ❤️??