Another day in Hogis

Det händer mycket

Igår kom petvetten på besök till oss för Bönan skulle opereras och vi var assistenter till världens bästa pet vet. Jag blev förvånad för Lelle klarade sig väldigt bra tycker jag. Han satt med Bönan hela tiden och Kerran och jag var assistenter på lite avstånd. Trots det stora ingreppet så gick det väldigt bra, Bönan är tuff. Såret ser jättefint ut och vi gick rond varje halvtimma och kollade så allt var bra. Det var bra att Lelle fick träna för vi skall jobba på kliniken i sommar, Lelle tror inte han får operera första veckan han måste kolla lite först. Jag vet att vi skall jobba i receptionen men jag har inte sagt något till Lelle ännu. Bönan är ju tjej och min mamma, jag har sett att hon klättrar på snödrivor och lyfter på benet när hon kissar. Det har jag inte sett att mina syrror gör, när jag frågar Lelle så säger han: Bönan Henkissar Lacke hon är modern av sig. Jag har sett att Du niger ibland Lacke när Du kissar och då tänker jag Henkissning ……va bra Lelle nu fattar jag tror jag.

I lördags var vi hos Xmatte och Xhusse och då fick jag träffa Singla efter hennes stora operation , hon var pigg som vanligt men hade en Beckkrage på sig men hon sa inte:  ”skaru ha en stänkare”? Det är gott gry i den tjejen. Dom tvåbenta skulle bada och dom satt jättelänge och bubblade och babblade, när dom klev ur badet var dom alldeles skrynkliga. Sedan var det bla bla bla mer än någonsin, vi vovvar hade skavsår i öronen. Fattar inte att dom orkar,  det var likadant när vi var och fikade hos Evabeth och ÖstersundsGöran.

Jag skall få min första mailadress, Lelle och jag skall få mail via Fjällveterinären och det ser jag fram emot för då blir jag en riktig Cybervovve. Hoppas Ni mailar mig då och då skall jag svara på allt…. lovar det. Tur att jag har paddan med vovveinställningar. Lelle uttrycker sig så här: Det skall bli bra att få möjlighet till utbyte med läsekretsen, han är sån ibland. Vi återkommer med adressen när det är klart. Bönan blir avundsjuk för hon har ingen mailadress , jag måste prata med hennes matte. Som Ni ser så händer det väldigt mycket här i Högis, jag var lite internationell i början idag vi återkommer med mer funderingar, här får Ni lite cliffhangers pyskologi, Trump, Lassur och mycket annat.

Ha det bra och krama och pussa på varandra som vi gör men slicka inte på operationssår.

/ Lacke o Bönis o Lelle ❤️??