Alla på plats

Lacke och Lelle patrullerar

image

Hej alla bloggläsare!

Vi är nu alla på plats i Högis. Lelle åter från Synsvall. Bilden intill visar när vi patrullerade i morse, till Er som kanske är rädda för att åka till Bydalsfjällen kan vi säga att det är lugnt. Vi har av Översheriffen blivit lovad förstärkning till påsk vilket är brukligt. Tärna och Dakota kommer att ingå i bevakningen. Vi har inte polisbrist i vårt område som det tycks vara på andra ställen. Vi får förstärkning av två erfarna sheriffer. Så till alla som kommer hit…. dä ä lugnt.

Lelle och jag har mental träning inför del två av kursen vi går, vi har även briefat Kerran som missade förra tillfället. Hoppas att jag får stå på bordet igen, jag kan sånt. Det har varit mysigt att vara med Kerran i ett par dagar själv nu , eftersom hon har varit borta. Jag är lite orolig angående min mat för Lelle har hällt upp det sista i säcken. Vi skall kontakta Xmatte och höra om det är glukos-canin jag skall käka nu och inte smal-canin, Xmatte kan sånt. Idag skall jag träna apportering och det var länge sedan , vi skall ha taktiksnack innan, vi jobbar som Janne och Lassur. Vi tar med oss en dummy när vi går ut (… då menar jag inte Lelle) taktiksnacket lär handla om att jag inte skall ta ärevarv tror jag, för det brukar jag göra med Lelle och Kerrans tofflor.

Lelle och jag har nu skärpt upp träningen av mig ett snäpp för jag har haft det ganska slappt ett tag. Nu kommer det att bli Lelle som bestämmer vem jag skall snacka med, det har varit lite så att dom som pratar till mig har jag på eget bevåg gått fram till. Nu blir det andra bullar säger Lelle, …ja Kerran och jag har bakat idag säger jag. Ha ha ha säger Lelle nu var Du kul Lacke men jag tror Du förstår vad jag menar. Igår när Kerran och jag hämtade Lelle vid tåget blev han skitig för jag hoppade på honom av glädje. Jag får göra det för dom vill inte ta av mig glädjen, jag får skratta med hela kroppen. Undrar om andra vovvar får göra det också?

För mig är det viktigt att veta vad jag får och inte får göra, att Du hoppar på oss betyder inte att Du får hoppa på andra säger Lelle. Nu måste jag vila innan träningen så jag orkar, jag kommer nog att drömma om dummies och då menar jag inte Lelle. Det är skönt att Trump håller sig lugn för då är Lelle också lugn.

Krama och pussa på varandra och träna på nu när det börjar bli vår.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??