After match

Valplördag

Janne har återigen visat var skåpet skall stå. Det blev vinst på Friends mot Italien. När Lelle och jag fångade dagen så har jag farit runt som en skållad iller, vad håller Du på med Lacke ?..säger han, jag blir ju trött av att titta på Dig. Ja men Lelle Du fattar väl att jag är glad idag, efter segern igår, ok säger Lelle jag fattar och jag får vara glad i hela kroppen. Lelle och jag har inspekterat skidstadion och konstaterar att nu kan snön komma i massor för marken är frusen. Som Ni vet ägnar Lelle och jag oss åt den näst ädlaste av alla sporter nämligen längdåkning. Har Ni märkt det också att Lelle är lite gaggig, Hamrén får oförtjänt mycket utrymme och i repris dessutom. Nu måste vi lägga krut på taktiken till måndag och returen. Det är tur att självmålens mästare D Trump inte spelar fotboll för det skulle bli katastrof. Lelle och jag får mail från Demokraterna så vi är uppdaterade på deras arbete med att vinna mellanvalet. Här måste Ni alla hjälpa till så att vi kan stoppa Donald och hans dumheter.

Det är en fantastisk vinterdag idag och jag skall gå utför med Kerran, Lelle har pipiga luftrör så han får inte gå uppför som han brukar. Som Ni ser så kompletterar vi varandra bra i vår familj, en går utför och en uppför. Dessutom har vi Lelle i karantän så vi inte får en epidemi av kennelklubbshosta. Igår hade vi fredagsmys i soffan och Lelle har sagt att idag skall vi ha lördagsmys, bra va. Som Ni förstår och kunde räkna ut så var Lelle på butiken bredvid Apoteket i Järpen.

Jag har nu ätit min nya Royal canin i en vecka och vi kan konstatera att den funkar bra, jag tjatar på Kerran och Lelle bara en timma innan maten och det är rekord. Alla som träffar mig tycker att jag är en stilig vovve och jag kan konstatera att dessa tvåbenta har en utmärkt smak.

Ha det bra och gå ut i det fina vädret och när Ni kommer in igen krama och pussa på varandra. Jag skall pussa på nutritionsteamet när jag träffar dom för att jag har så bra mat.

Ni fattar väl att Royal canin är canon!!!

Lacke o Lelle ❤️❤️??