After date

image image

Julafton i Högis

Lelle och jag har haft mycket att göra så vi har inte hunnit blogga, vi ber om ursäkt för det. Jag antar att Ni gått otåligt oc h väntat på min och Lelles blogg, det viktigaste som läsas kan. Såg Ni där blev jag lite poetisk jag kan sånt. Ni har säkert undrat hur min date med Elsa blev, här ovan ser Ni några ögonblicksbilder från vår date. Lelle och Kerran var med plus Elsas Matte och Dom stod och tittade på oss. Ni for runt som skållade illrar sa Lelle, ja men sa jag vi pussades också ja det såg jag sa Lelle, Ni är så söta tillsammans. Jag gillar Elsa sa jag och Dom tvåbenta sa att vi skulle få hälsa på varandra. Jag frågade Lelle om hans date när han var ung såg likadan ut, nä sa Lelle vi for inte runt utan det var mer Bio typ och hålla handen i skydd av mörkret. Dom är konstiga ibland Dom tvåbenta men jag sa inget för Lelle såg så drömsk ut.

Nu är vi äntligen i Högis och det är skönt jag får springa runt på min tomt och den vaktar jag. Igår träffade jag mina syrror och en massa människor bland annat Xmatte och Xhusse min mammas matte Ragnhild, Malte och Ulrike. Ni fattar säkert hur mycket bla bla bla det blev dessutom hade Lelle gjort egen glögg som Dom drack och det snackades inte mindre av det. Lelle och Kerran fick ett fotoalbum på mig från mitt tidigare liv och Lelle blev så glad att tårarna rann på honom , när han gick på toaletten följde jag med och kollade om det var ok med honom ,jag kan sånt. Jag fick en julklapp nu på morgonen det var en fin julhare. Lelle och Kerran kollade på bilder på mig och sa hela tiden kolla va töt han är och det har Dom rätt i.

Igår kväll julbadade Lelle och jag med mitt blåbärsschampo, Lelle fick låna det av mig och han blev så snygg i håret, snygg och snygg han blev bättre i alla fall. Idag måste Ni hålla koll på alla tvåbenta, det finns en del talanglösa byrackor bland dom. Vi sheriffer håller koll. Ni har väl sett adventskalendern den har varit bra och slutade lyckligt som tur var. Ni som inte julbadat som vi har gjort måste skynda Er nu. Lelle är lite klantig med datorn så vi har inte fått fram Lacke o Lelles christmas party hits men hör av Er så skickar vi den.

En riktigt God Jul till alla mina miljoner läsare, krama och pussa på varandra lite extra idag. Var försiktig med glöggen och njut av härlig gemenskap det skall vi.

/ Lacke o Lelle ❤️??