Lacke Kerrans PT

Högis en vanlig tisdag

Lelle, Kerran och jag har varit ute och patrullerat, dels med bil och jag fick sitta i baksätet. Det här blir ingen vana sa Lelle Du skall vara i Ditt bilbo när vi åker någonstans. Vi kan rapportera att det är lugnt nu, vi är ensamma på vår gata till exempel. Det är bara några som åker i backarna och hos Maggan är det lugnt. Igår hade jag varit ett halvt år hos Lelle och Kerran, Ni kommer väl ihåg att vi redan. firat det tack vare Lelles kunskaper i matte (bristande). Igår firades det med Maggans renkorv och det är nästan lika gott som tårta, det är dagsformen som avgör vad som är bäst. Vi kan rapportera att det varit en hel del talanglösa byrackor här (tvåbenta) hur vet vi det.. jo bland annat genom att det ligger mycket hundskit längs våra gator. Dom har ingen bajskoll på sina hundar som Lelle har och där rapporteras det bra bajs till kanonbajs. Vi har mött en hel del pockethundar också, Ni vet där husse eller matte bär hunden så fort det blir möte. Talanglöst tycker vi, en hund är en hund oavsett storlek. Jag är känd som den glada vovven som leker och hoppar i snön och Lelle och jag kan hur man möter andra. Jag fyller år snart, Lelle och Kerran har lovat tårta och att jag skall få bjuda mina fyrbenta syrror och Xmatte och Xhusse.

Ni vet ju att pangsjonärerna varit sjuka länge men nu börjar Dom bli friskare ( tack vare Linda Laser ) så nu skall Dom röra sig mer. Lelle och jag åker skidor för Lelle kan sånt och jag sa till Kerran härom dan Du måste ta det försiktigt i början så Lelle får skjutsa oss på Hovdeshögen och så går vi ner, det blir en bra början för Dig och vi skall även köra lite styrketräning. Lelle kan gå uppför och möta oss för honom kan vi plåga lite, han behöver det. Så det har vi gjort några dagar nu och det ger resultat främst med typ träningsvärk hos Lelle och han skall dessutom åka skidor med mig. Lelle beställde en draglina av Xmatte och jag sa till Kerran att när Du gått ett tag kan jag vara Din draghund när Du åker skidor, Lelle får åka själv och jag springer med. Vi blir kvar här i Högis ett bra tag och det tycker jag är skönt för frihet är det bästa ting som sökas kan. Lelle och jag skall gå på apporteringskurs till sommaren, jag kan sånt men Lelle måste träna. Nu skall jag äntligen få mat så jag måste sluta.

Ha det bra och krama och pussa på varandra, plocka upp bajset där det bor och går människor för Ni vill väl inte vara talanglösa byrackor.

/ Lacke o Lelle ❤️??