Hej alla glada miljoner läsare!

Förlåt för att Ni har fått vänta så länge på vår blogg men den som väntar…………  Det har hänt mycket sedan sist bl.a har Jannes gäng spelat VM och gjort det med bravur. Harry Potter har flyttat och nya ledare har kommit till Öfekå, Lelle har kollat upp nye Potter, Ian alltså och Lelle säger att han är kanon. Lelle kan sånt som Ni vet vid det här laget. Jag fortsätter äta Royal Canin och det är canon käk som Ni vet. Tjacka det hos petvetten på Flata till Era hundar, det finns massor med olika sorter. Jag äter Adult large dog och det blir jag nästan mätt på. Du skulle kunna äta när som helst och hur mycket som helst säger Lelle.

När vi pratar om petvetten och Fjällveterinären så döm om vår förvåning, vi sitter och lyssnar på P4 Jämtland (och det är inte ofta) då hör jag Xmatte Anna på radion och dom pratar om Tärna och Dakota som är mina kompisar då fladdrar jag med mina öron och Lelle med hörapparaten. När får jag vara med på radion frågar jag Lelle för jag blir avundsjuk? Vet inte säger Lelle, Du får ringa radion säger jag. Lelle grymtar något i bakgrunden. Vi lyssnar vidare och då hör jag Linda Laser, va henne känner vi säger jag. Hon fixar ju Dina gammknän Lelle och jag får skön ryggbehandling. På Din ömma punkt säger Lelle, jag har ingen öm punkt säger jag. Jag har en punkt och därmed punkt. Vi gillar båda behandling av Linda Laser och det håller på att vara dags igen.

Jag har morsan Bönan på besök och det är lattjo, Lelle kallar henne Marta för hon gillar fotbollar. Hon är som Zlatan hon lämnar inte ifrån sig bollen. Lite avis på henne idag för hon är på harjakt men hon kommer tillbaka ikväll. Vi var på harjakt i Lördags med Xhusse och Midget och vad gjorde Bönan och Du då säger Lelle, en hare kom på vägen och vi satte av efter den tillsammans och det var kul. Fick Ni göra det säger Lelle? Jag hörde inget säger jag, nej precis så var det säger Lelle. Jag använde min barskaste röst men det hjälpte inte, hörde inget säger jag och nu pratar vi inte mer om det. Jag skall återkomma till mitt arbete med husseskolan vid ett senare tillfälle, kan ge er en liten cliffhanger: Det går bra men säg inget till Lelle för han blir bara mallig. Nu måste vi sluta för Lelle och jag skall ut och sedan skall vi till Xhusse på party.

Pussa och krama på varandra på varandra så kanske vi blir av med Trump och det vore en välgärning enligt Lelle och han kan sånt!

Lacke och Lelle ❤️❤️??