Om kliniken

Fjällveterinären är verksam i natursköna norra Jämtland och konceptet är enkelt – trivsamt, tillgängligt, trovärdigt och tryggt. Hos Fjällveterinären får du alltid ett personligt bemötande av kunnig och engagerad personal med lång erfarenhet av att vårda och äga sällskapsdjur, framförallt arbetande hundar. Vi har alla Jägarexamen. Vi arbetar i en öppen verksamhet och försöker alltid att finnas till hands för frågor och akuta ärenden.

Vi vill att Du alltid ska känna dig välkommen till den trivsamma kliniken och butiken som hämtat inspiration från den jämtländska fjällvärlden!

Veterinärkliniken startades 2008 av veterinär Anna Pamuk med ambitionen att skapa en annorlunda liten kvalitetsklinik. Idag arbetar två veterinärer i företaget som nu också består av en friskvårdsbutik för hund och katt.

Fjällveterinären blev glädjande nog 2009 Årets serviceperson i Strömsunds kommun och 2011 Årets serviceföretag i Jämtland/Härjedalen!

Veterinärkliniken är utrustad med en modern digital röntgen, portabelt ultraljud och ett eget laboratorium. Som den enda veterinärkliniken i Norra Jämtland är det viktigt för oss att ge våra djurägare bästa möjliga vård avstånden till trots. Förutom en poliklinisk verksamhet erbjuder vi våra djurägare bland annat kurser i akutsjukvård och om hur du bäst förbereder din hundinför jakten. Vi har också ett nära samarbete med specialistvård i såväl Norge som Sverige – allt för att du ska känna dig trygg och kunna njuta av de Jämtländska naturupplevelserna!

medvaska


Fjällveterinären –
Veterinärklinik och
Friskvårdsbutik

 

Öppettider
Vardagar 8-17
Kvällsöppet tisdagar till 20
Morgonöppet torsdagar från 7
Lunchstängt 12-13

Drop-in vaccination

Vardagar 13-17

Drop-in kloklipp
Vardagar 14-17

Kontakt

Fjällveterinären växel 0670-109 09
Jourtelefon vardagar 076-10 99 188

Fjällveterinären i Strömsund
Lövbergavägen 8
Mitt i Strömsund
– bredvid ICA och storälgen vid E45

Veterinär rådfrågning
Vardagar 8-9 och 14-15

Akuta sjukdomsfall
Jourtelefon 076-10 99 188

Tidsbokning 
Vardagar 8-17

Fjällveterinärens FjällFilial
ForsWards Hund och Jakt i Getåsen
Tidsbokning 070-554 77 98