Blogg

Lelle förb……… (inte på Lacke) på Trump

Svavelosande tisdag

Trump talade på FN möte igår och när världens ledare samlas i det organ som skall arbeta för fred så talar han om att förgöra ett land. Han måste ha ett riktigt stort hål i huvet säger Lelle som inte hört så mycket hat och ilska från den talarstolen sen Krusse tog av sig skorna och slog med dom på 1600-talet. Nu är det störst bäst och vackrast igen en retorik som inte funnits från och med Clinton som president. Inte ens George W pratade som att USA är det enda rätta. Jah skulle vilja snacka med alla 60 miljoner som röstade på honom säger Lelle, dom kan inte vara puckade hela bunten säger han, då får Du snacka Lelle men Du är ju bra på bla bla bla säger jag. Han fattar inte att han med sin retorik kränker alla narcisisstiska ledare som likt honom tror att allt handlar om Dom själva. Ni skulle höra ederna från Lelle men jag har censurerat Dom, Lelle säger jag: Jag trodde att det var Kerran som kunde dessa ord. Tänk på blodtrycket säger jag annars måste jag skicka Dig till veterinären.

För övrigt går livet sin gilla gång här i Gurra och Lelle och jag har kollat på fotboll framför allt ÖFK eller Öfekå som Lelles spanske kompis säger. Vi har konstaterat som Ni vet att Harry Potter är i klass med Janne och Lassur, under matchen säger Lelle till mig kolla Dom har ändrat taktik och spelar med 5 i backlinjen nu. Jag lyfter på ögonlocket och säger jasså. Det var överkurs för Hamrén säger Lelle, Ni vet ju att Lelle inte har så stora tankar om hans förmåga. Lelle och jag har varit lite slappa med min träning några dagar och i förrgår sa Lelle till mig i skogen när han kallat på mig och jag fick sitta ner……… Lacke vad håller Du på med Du far runt som en skållad Iller och är på intet sätt uppmärksam på mig. Så tittar han mig djupt i ögonen och säger skärpning Lacke. Då fattar jag att jag måste ha koll på Lelle det är inte bara han som skall ha koll på mig. Det är märkligt hur fort man glömmer tänker jag och hur fort det blir anarki säger Lelle. Vi kramas och går vidare och då är det som vanligt igen och jag håller mig i närheten av Lelle.

Som Ni ser så är det både högt och lågt i Lelles och min värld men detta är ju en hundstilsblogg och detta är en del av vår värld.

Nu måste vi sussa på rosenörat en stund men först kommer jag på och säger till Lelle……. jag har ju sponsor som Sara S kommer jag att vara med på reklamen i TV nu? Tänk Lelle om Du ser mig i pausen på Öfekå matcherna när jag springer på en äng med en massa tjusiga hundtjejer efter mig, för Du säger ju att jag är jättesnygg och en stolthet för Labbar. Dröm skönt säger Lelle…..

Ha det bra och pussa och krama på varandra för det behövs mycket kärlek nu 😘😘😘😘

PS Royal Canin är canon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

En vanlig tisdag i Gurra

Lite allt möjligt

Igår var Kerran och jag till Björnö och badade, Lelle var lite krasslig och var hemma. Ni vet ju vid det här laget att Lelle är lite klen av sig men Kerran och jag badade. Tänkte lägga ut en film från förra veckan när jag dök från en brygga men det funkade inte, Lelle kan man ju inte fråga för han kan nada om cybervärlden för han är ju född på 1500-talet, jag återkommer med den.

Det har ju varit en hel del fotboll sen sist en av dom få saker som Lelle kan något om. Jag frågar honom hur det kan komma sig att Norge kan förlora när dom har Lassur som tränare. Jag får ett konstigt svar av Lelle……. Dom hade vallat bort sig säger han. Norge är inte så bra på fotboll så vi måste ge Lassur lite tid säger Lelle. Han fortsätter med att säga Du såg väl vad som hände med Sverige….. när Janne var krasslig så förlorade dom mot Bulgarien men när han var frisk så vann dom igen. Kanske Lassur har varit krasslig tänker jag. På torsdag spelar ÖFK i Ukraina , är det inte där som faster Aina bor säger jag som hört punkbandet Hellre än bra sjunga: Vi skall skicka faster Aina till Ukraina. Det är inte ett punkband säger Lelle det är ett after…… band säger han. Då måste vi snacka med Dom så Dom spelar när vi har after Lelle. Vi får höra med Olle säger Lelle och skrattar åt mig. Vi hoppas att det går bra för ÖFK och att matchen inte går på en alltför obskyr kanal så vi kan se den. Vi såg Harry Potter i morse på TV och Lelle säger att han är i klass med Lassur och Janne som tränare och dessutom heter han Graham Lacke säger Lelle. Vi håller tummar och tassar för ÖFK.

Pangsjonärerna har åkt skytteltrafik in till stan för besök på olika vårdinrättningar….. när Kerran besiktade bilen var det bara ett besök varför måste Du göra flera Lelle? Lacke det är ju både Basilikan och hörseln, ja men båda sitter på huvet så finns det ingen huvudspecialist säger jag och påpekar att jag går till samma veterinär som dessutom är min livmedicus. Jag får nog gå till henne jag också säger Lelle så det blir klart någon gång. Bra Lelle säger jag nu börjar Du fatta något. Du vet Lelle petvetten hon kan allt säger jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ovan ser Ni två bilder på min bästa kompis Elsa och mig, den vänstra bilden är när vi tränar tillsammans Ni vet sitt, fot, stanna och hit typ. Vi kallar det säkerhetsträning. Jag gillar att leka och umgås med Elsa för vi är så lika i sättet, hon är en störtskön polare som det heter här nere. På den bilden här intill är Lelle och jag ute på patrullering och Ni ser på min svansföring att det är red alert som det heter när man är vaksam. Kolla dessutom på min atletiska kropp som jag får av att äta Royal Canin Satiety. Träffade min kompis Alice i hissen imorse och hon käkar också Royal fast en annan sort, bästa maten som finns enligt henne också och hennes matte. Bild på Alice kommer men hon vill till frissan först ja Ni vet tjejer…….

Nu måste jag få lite skönhetssömn innan nästa patrullering, Lelle skall säkert slagga också men skönhet är inte att tänka på i hans fall.

Ha det bra och krama och pussa på varandra och ta en skönhetsnap då och då.

PS Royal Canin är canon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

Upp till kamp

Lelle på barrikaden igen

Vi är tillbaka i Gurra igen och jag var ute och röjde och lattjade med Elsa igår. Elsa blev på jakthumör och drog iväg men jag fick inte följa med för Lelle. Det var skitkul att träffa min kompis Elsa och hennes matte igår. Ni vet Lelle och Elsas matte bla bla bla, dom verkar ha jättetrevligt. Elsa är min bästa kompis här nere och jag är så glad att jag har träffat henne och hon skall komma hem till mig. Jag har haft en halv kojdag för det har regnat cats and dogs här. Lelle har varit på sjukan för han har Basilika cancer i ansiktet och Kerran följde med för att hålla handen. Efter tre timmar kommer dom tillbaka och jag ser att Lelle är upprörd och Basilikan är kvar. Lelle säger jag : Jag trodde att det skulle se ut som Du varit i knivslagsmål när Du kom tillbaka. Ja men Lacke Du förstår att jag är remitterad till ett fjärde ställe för att ta bort Basilikan. Så här är det……. Lelle var till vårdcentralen i början av juni för sin Basilika han blev då remitterad till en privat verksamhet och när han kom dit sa dom vad gör Du här ?…vi kan inte göra något åt det där. Han blev då remitterad till Karolinska där han varit idag. Dom kollade och sa som vårdcentralen vad det var och tillade vi kan inte göra något åt det där för vi har inga plastikkirurger och blev han då remitterad  till en privat plastikkirurg för operation och där har han inte fått tid ännu. Han säger till mig:  Lacke som patient känner man sig som en kassako. Jag förstår säger jag och tillägger att när Du ändå är hos plastikkirurgen passa på att lyfta lite här och där för det behövs. Ta det lugnt Lelle och ta en Toy så sa man på 1600-talet.

Nu tror Ni att det kanske är slut där men så är det inte. Ni vet ju att Lelle är lite lomhörd och behöver en hörarapparat .Ni ser ju att man bor hos pangsjonärer för det är sjukbesök hela tiden. Lelle har tid på måndag för utprovning av hörarapparat och idag i postlådan ligger ett brev från en annan verksamhet som vill att Lelle skall komma på besök för sin hörsel. Hur fa…. Vet dom att jag hör dåligt är det inte sekretess i sjukvården och han går igång så jag blir rädd att han skall få hjärtsnörp …jag hör ansvarsärende bland alla mindre fina ord. Han ringer upp och frågar hur det kommer sig att han får riktad reklam ang hörsel, så brukar vi inte göra säger stackars människan som svarar men nu har Ni gjort det säger han och tillägger att jag vill prata med någon ansvarig. Det väntar vi på nu och jag hör Lelle och Kerran prata och Lelle säger att han tänker kontakta ansvarsnämnden om det visar sig att det är brott mot sekretessen jag ski…..i att man vet men det är principen säger han för det har varit flera fall där man lurat på patienter dyra hörarapparater.

Ja som Ni ser är detta ett brottstycke av vårt liv och för övrigt mår vi bra och jag kan rapportera att Lelle badade igår ( ute ) efter mycket tvekan. Jag slängde mig i direkt som vanligt, jag åkte även på dusch efter att ha lekt med Elsa för Lelle tyckte jag luktade sumphund, värst vilket luktsinne han hade då. Alla som jag träffat när vi kommit hit säger att jag är så snygg och spänstig, många har bra omdöme här i Gurra. Det är tack vare Royal Canin och deras canonmat säger jag då och jag rekommenderar det till alla fyrbenta. Skulle man inte kunna göra smalcanin till tvåbenta också tänker jag.

Royal Canin är canon

Ha det bra och krama och pussa på varandra och tänk lite på stackars Lelle som sitter med sin Basilika

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

Skojigt hare vare

En nästan vanlig fredag i Högis

Det där med nästan handlar om att Lelle skall trimmas idag och då handlar det inte om att han skall bli snabbare för det går inte. En snigel är rena rama Usain Bolt jämfört med Lelle, Ni vet allt det där med hans gamknän. Det är pälsen på huvet som skall ryckas och det behövs sannerligen tycker jag, borde gjorts för länge sedan. Hare vare, i morse när vi skulle ut på vår carpe diem så döm om min förvåning när det satt en hare 3 m framför snoken på mig. Jag gjorde världens rivstart på hallmattan och drog efter haren, Lakrits  hör jag med myndig stämma bakom mig stanna!… då blir det så där Ni vet ….. vad gör jag nu? På en tiondels sekund skall man bestämma sig lusten att springa efter haren eller lyssna på Lelle, Ni fattar vilket dilemma. Då tänkte jag på Lelles självförtroende så jag valde att stanna det blir så jobbigt för honom annars. Idag är jag lite avundsjuk på vovvar som är på fjället men å andra sidan är det ganska skönt här i soffan också.

Lelle har ofta ”djupa” tankar han funderar på om det är till Fjällveterinaren man går när fjällan är krasslig, sån är han.

Nu måste vi sluta för Lelle skall till hundtrimmet så att han ser ut som folk.

Ha det bra och krama varandra och glöm inte att äta Royal Canin för det smakar störtskönt i kistan.

Royal Canin är canon

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

Lacke sur på Lelle

Sen middag

Lelle och jag har varit på en tur till Storfallet, det är inte så märkligt i sig men som Lelle säger….. målet är inget resan är allt. Lelle planerade denna tur helt galet, jag fick inte min Royal Canin förän 16.51 och jag vill ha min mat 16.00 sharp eller helst lite tidigare. Jag sa till Lelle när vi var i skogen att får jag inte maten före 17.00 ringer jag Vris ( vovvars rätt i samhället ). Men hör här Lacke säger han visst var det en fin tur och Du käkade säkert en liter blåbär, jo det var mysigt men Lelle Du vet ju hur hungrig jag blir. Jag vet Lacke men det är inte så farligt om det blir förskjutet med Din mat en dag. Handen på hjärtat eller kanske tassen så brukar Du oftast få Din mat vid 16.00- tiden, problemet kanske är att vi ger Dig på fasta tider.

Min Xmatte har lärt mig att jag ibland skall gå bakom och Lelle tycker att det är underskattat, det är kanske bra att gå fot som en pinne när man skall stila i tättbebyggda sammanhang och på kurs hos Brukshundsklubben. Men när vi är ute och Lelle vill ha koll på en stig i skogen då är det jättebra att gå bakom honom samt då vet jag att han har koll och jag behöver inte ta ansvar. Så vi slår ett slag för att gå bakom och det är något helt annat än vara bakom.

I morse frågade jag Lelle: Du som varit psykopat i massor med år vad är det som är konstigt med Trump som Du reagerar på och har han en diagnos? Jag har varit psykoterapeut Lacke och det är vanskligt att ställa en diagnos på någon man inte träffat. Här väntade jag mig bla bla bla men Lelle sa kort och gott han är en lättkränkt narcissistisk psykopat. Vad betyder det Lelle sa jag? Det betyder att han tänker mest på sig själv och om han känner sig kränkt agerar han utan att tänka på landets behov. Han tror att allt är mot honom, i demokratier är en fri press som granskar makten viktig men alla som har nyheter som han inte tycker om är fake. Detta är det farliga Lacke säger han, han tror att allt är riktat mot honom personligen. Han klagar på andra, typ att Obama hade semester och spelade golf, han har spelat mycket mer golf än Obama och har längre semester. Det är exempel på att han aldrig ser på sig själv och det är farligt Lacke. Bra nu förstår jag lite mer. Lelle och jag ligger nu på soffan och myser och det blir nog en tupplur, Ni ser vi har det väldigt bra Lelle och jag.

He det bra och krama och pussa på varandra, Ni har gjort det bra för det har inte regnat idag. Fortsätt med det!,

Ps Royal Canin är canon och känns skönt i kistan efter en långtur Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

 

 

 

Breaking news

Not fake news

I morse så fick Lelle och jag ett sms från Xhusse i smset fanns bilden på ett par skor Ni ser dom här intill. Bilden kommer från en säker källa i Vita Huset till en reporter på New York Times ( tror vi ). När Ni ser skorna och tänker på Trumps poser ja då fattar vi. Skorna har tillhört clownen Charlie Rivel, kommer Ni ihåg honom….. just det den ledsna clownen. Trump köpte dom för han ville vara häftig och när han gör sina poser så försöker han härma Charlie Rivel och dessutom är han sur och vi återkommer till det. Ni kanske tänker hur fick man bilden på skorna, jo det var såhär: Melania hade putsat Donalds skor och ställt dom utan för hans rum i Fawlty Towers. Ni vet han och Melania delar inte sovrum och därför är han sur. Är Du helt säker på det här Lacke säger Lelle? Javisst säger jag jag har gurglat med min padda….. vår säger Lelle. Lelle säger att när det gäller Trump så kan man tro vad som helst. Vi har gurglat på alla presidenter och ingen har haft såna skor inte ens Nixon ni vet han med Watergate. Puh säger Lelle jag visste och har sett att han är en clown men säger han vidare jag gillade Charlie Rivel bättre. Jag har aldrig hört talas om den clownen han måste ha funnits på 15-1600 talet när Lelle var ung. Nu skall jag återgå till mitt arbete och det är att smälta min Royal Canin och det är på rygg i soffan säger Lelle. Du får inte jobba så Du förtar Dig Lacke säger han.

Ha det bra och pussa och krama på varandra, ännu mera för det har regnat här nyss.

Ps Royaj Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

 

Superapportören

Lelle är stolt

Hej alla bloggläsare, Lelle och jag är gräsänklingar och Du är en gräsätare säger Lelle till mig. Kerran har åkt till Gurra och blir borta en dryg vecka. Lelle och jag tar våra turer och patrullerar området och vi kan konstatera att det är bara någon enstaka byracka och vi har hen under bevakning. Förra lördagen tog vi en långtur till Fjällsta som är en gudabenådat vacker plats, att gå där är som en ” walk in a park ” för det ser ut så och jag kunde ta med mig Lillgumman och bada i bäcken. Att gå dit är ingen ” walk in the park ” för det är uppför hela tiden men det är utför hem Lacke säger Lelle och när vi gick utför tillbaka var vi trötta. Det var Singla, Midget, Dakota, Xmatte, Lelle och jag. Vi hade med oss mackor och snacks och satt på trappan till huset på fjället och fikade, Lelle och jag kunde samtidigt patrullera vår västliga delar i vårt distrikt. Vi såg många renar bland annat en vit sådan, när jag gick och nosade vid sidan av vägen flög många ripor upp. Kolla ett helt stim sa Lelle som aldrig sett så många på en gång. Jag stod först som en värsta Pointer och sedan gick jag till Lelle. Lelle tyckte jag var duktig som inte sprang iväg och jagade hönsen som han säger. Vi tränar apportering och jag är klockren och Lelle blir så stolt över mig. Han säger att jag är hans skugga och det älskar han mig för, jag älskar Lelle också men säg det inte till honom för han blir så mallig.

Lelle och jag skall åka till vårt köpcentrum snart och nu pratar vi inte Mölnvik eller Värmdö marknad, vi skall till Karl Ors som är en butik i två plan och har det vi behöver men jag får inte följa med in vilket är lite pissigt tycker jag. Vi har funderat en del på fotboll och vi är glada att det börjar tätna i toppen bland länderna i damfotbollen. Vi är lite oroliga inför förbundskaptensbytet och vi undrar om den nye har studerat fotboll för professor Lassur, Ni vet han som kan fotboll precis som Lelle. Lelle säger jag varför har Du inte blivit förbundskapten Du som kan fotboll, Lelle mumlar något och jag hör inte riktigt vad han säger. Det kanske var en känslig fråga……. vad vet jag. Nu måste vi sluta för vi skall åka till Karl Ors, kom ihåg att jag behöver morötter säger jag.

Vi vill passa på att hälsa till våra arbetskamrater på Fjällveterinären och glöm inte att vakta Lelles kaffemugg, Ni fattar säker vad han gör när vi jobbar där. Vi vill också hälsa till min kompis VärmdöCarin och önska henne lycka till med rehabiliteringen av höften. Vi måste också hälsa till vår nya kompis Janne på Royal Canin och säga att caninerna smakar ypperligt och jag är ett praktexemplar av Labrador retrievers enligt Lelles opartiska bedömning.

Ha det bra och krama och pussa på varandra så vi håller regnet borta, Ni verkar ha fuskat med uppgiften för det har regnat cats and dogs.

Ps Royal Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ( mest Lacke ) ❤️❤️🐾🐾

 

En helt vanlig måndag i Högis

Dagen efter veckan före

Kerran, Lelle och jag har varit ute på en skön promenad i skogen, jag fick några tokryck och jag fick bada för Lelle. Feglelle vågar inte bada han säger att det är nästan is på vattnet. Vi skall åka till Oviksfjällens riviera Häggåssjön och då har Lelle sagt att han skall bada. Nu har vi lagt oss tillrätta på sängen för vila och sammanfattning av den senaste veckan. Det har hänt väldigt mycket och Lelle verkar vara slut i luvan som jag, man får tänka på att han är pangsjonär.

Vi börjar med Lelle som husse: Jag var med på apportträning i Kall och då kunde jag se att Lelle har lite dålig självkänsla inom hämtningsområdet,  Xmatte fick typ hålla honom i handen jag klarar mig för jag kan sånt. Vi har pratat om det och vi kontaktar expertis på området ( ForsWard hund och jakt ) men Lelle säger jag Dom jobbar med hundar borde inte Du gå i terapi istället?. Jag tror att det blir terapi för mig att vi jobbar tillsammans. Han kontrar med att vi skall även jobba med att jag ibland när Lelle tappat fokus kan springa fram till människor. För övrigt är han en jättebra husse numera och säger ofta att han tycker om mig och kramar och pussar på mig. Det är tack vare mitt idoga jobb med honom under detta år som givit resultat. Han tycker att jag skall vila några dagar efter jobb och mässa förra veckan……, det är förmodligen för att han själv behöver vila.

Jag var alltså tillbaka och vickade på mitt gamla jobb förra veckan och hade med mig Lelle. Första dagen stod Lelle mest som ett fån och tittade men sedan blev det bättre och han kunde göra lite nytta i varje fall. Själv kan jag den där verksamheten och jag plockar fram kunskapen ur ryggmärgen, jag fick stötta Lelle av och till. Han har ju blivit lite lomhörd stackarn så det är inte så lätt. Jag kan konstatera att verksamheten flyter på bra trots att jag slutat , jag har varit lite orolig för kompetenstappet men ny personal och vidareutveckling av den gamla har gjort att vi varmt kan rekommendera Fjällveterinären till alla fyrfota vänner. Det låter som ljuv musik när jag hör att vovvars mat får ett så stort utrymme, Ni fattar inte hur viktigt det är med mat för oss Labrador Retrievers. Vovvar som är sjuka eller skadade får bra hjälp och så har Lelle fått se valpar och då vet Ni att han kommer igång, dom är så töta typ. Lelle och jag har haft riktigt trevligt men jisses vad tidigt han somnade på kvällarna och det var skönt för då fick jag lite lugn och ro när jag ville sova.

Efter jobbet förra torsdagen åkte vi till Kall och Gamefair, Lelle, Lollo och Jenny hade packat en buss full med bra att ha grejor för vovvar. Vad lärde vi oss där jo att skitgubbe inte bara är ett kortspel och Lelle fick se grejor som han inte trodde fanns, kolla Lacke sa han hela tiden när vi gick runt. Jag är en van mässdeltagare så för mig var det inget konstigt. Vi pratade toppladdning och och hur viktigt det är att energi måste in för att den skall komma ut, Ni fattar säkert. Ni vet ju sedan tidigare att jag är ett Royal Canin fan och har provat flera produkter. Finns på Granngården ( för övrigt den bästa affären enligt mitt förmenande efter Fjällveterinären ) men specialCanin finns bara hos veterinären för jag har kollat. Så det är därför att det är så viktigt att Ni tar med Er vovvarna och åker till Fjällveterinären och snackar med specialisterna. Lelles öron har stått rakt ut när han lyssnat på alla kloka råd. Det är bra Lelle att Du lyssnar så Du lär Dig något men tänk på att Du är född på 1500-talet så Du kanske måste höra varje sak flera gånger. Det känns som att den senaste veckan varit något av ett examensprov för Lelle i husseskolan. Det här är ju en hundstilsblogg och Lelle börjar få lite hyfs på sin hundstil och det är tryggt för mig för trots allt är det viktigt att hussar och mattar är medvetna om vad som gäller när man är hundägd.

Nu kan jag även lägga till på mitt visitkort, sponsored by Royal Canin och Lelle och Kerran är så stolta över mig och Ni vet han är så töt våran vovve. När dom håller på så där är det lite skämskuddevarning men samtidigt blir jag glad.

På detta sätt vill Lelle och jag tacka våra fina arbetskamrater på Fjällveterinären såväl två som fyrbenta för en jättefin vecka tillsammans med Er. Vi återkommer när vi behövs och nu kan Ni ju till och med använda Lelle till något vettigt ( städa till exempel och gå enkla ärenden). Till Er som inte hade möjlighet att träffa mig så återkommer jag i god tid på bloggen så Ni kan planera.

Ha det bra och krama och pussa på varandra och tänk på Pias ⚽️ tjejer,  för Dom behöver det

Ps Royal Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

Tack Royal Canin

Jag och Sara Sjöström

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan härmed stolt meddela att jag precis som Sara Sjöström har en sponsor, hennes är nog Speedo men jag behöver inga speedos. Jo säger Lelle Du skulle behöva sådana och det kommer vi till senare. Jag har alltså numera en sponsor när det gäller mat och det är det viktigaste som finns för oss Labbar, det lönar sig att vara cybervovve tydligen.

Jag vill också med detta tacka Janne på Royal Canin som jag förhandlat med. Jesus-Christer sa Lelle har Du en sponsor det har jag aldrig haft och kommer förmodligen aldrig att få heller, nä Lelle sa jag vad skulle Du bli sponsrad för? Skämt åsido så har jag tillsammans med Lelle provat flera foder från Royal Canin och nu tror jag att vi hittat det rätta. Jag saknar två saker (som Linda tagit och inte vill lämna tillbaka) och det gör att jag lätt går upp i vikt. Jag käkar nu Satiety som verkar passa mig och jag får äntligen känna mig mätt. Lelle har praktiserat på Xmattes klinik en vecka och när han följde med Lollo på lagret ( dom gick faktiskt dit för att titta på mat) så sa Lelle Jesus-Christer igen ( ja han säger så numera) finns det så många Caninsorter …..ja visst förstår Du Lelle sa Xmatte mat är medicin. Lelle säger att eftersom jag är så fin i kroppen och verkar må så bra då måste maten vara bra. Som alla miljoner bloggläsare sett ( är vi där vid miljoner igen säger Lelle ) så har vi varit på Gamefair i Kall och krängt bra vovve saker och pratat om vovvars behov av tillskott till den vanliga maten vid arbete. Lelle är inte så bra på att sälja men han är ju snäll och trevlig. Jag återkommer med en utförligare rapport om vårt arbete på kliniken och i Kall i en senare rapport.

Vi hade personal/födelsedagsfest igår ( Xmatte fyllde 33 ) är Du säker på åren säger Lelle, javisst bergsäker säger jag. Inte jag säger Lelle ….ja men det är Ditt problem säger jag. Under partyt kom Lelle på mig i en situation som jag inte borde varit i enligt honom och det resulterade i ett par timmar i mitt bilbo. Idag har Lelle återigen pratat om blommor och bin och Ni vet när Lelle kommer igång då är det bla bla bla och samtidigt lite pinsamt och det är därför Du borde ha speedos säger Lelle.

Jag är rätt slut i luvan idag efter alla möten med två och- fyrbenta så nu är jag beordrad vila några dar men kors i taket jag fick bada i alla fall. Vet Ni jag dök från bryggan och Lelle blir så stolt då. Nu orkar jag inte längre för jag är helt slut i luvan.

Ha det bra och pussa och krama på varandra så det inte blir regn och se till att käka Royal Canin för det finns mat för dom flestas behov.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Ps Royal Canin är canon Ds

Lacke o Lelle ❤️❤️🐾🐾

Lacke säljer bra att ha grejer

  • Vi läs jag Lacke har en säljtävling, jag riktar en önskan till mina läsare – köp av mig.

Lakrits blogg2

Labradoren Lakrits hundstilsblogg för alla hundar och hundägare. Bloggen handlar om mig, Lakrits (Lacke) och mitt liv och strävsamma jobb att göra husse Lennart (Lelle) till en bra Husse för mig. Vi kommer att beröra hundlivet och livet i allmänhet.

Det sägs att All you need is love… and a dog men Lelle säger, och det ger mig lite rysningar i pälsen, All you need is a dog to get love. Välkomna att följa vår resa tillsammans!